Ta slaven stilist naredi Perm 2017 Hottest pričesko

Nikoli nismo mislili, da bo leto 2017 bilo leto, ko se je vrnilo vračanje, toda Justin Bieber je imel prav. Nikoli ne reci nikoli. Ulična pričeska iz 80-ih – isti, ki se tvoja mama skriva, ko preleti skozi otroško knjigo – je nazaj in boljša kot prej. Nihče ne pozna tega bolje kot frizerski zvezdnik Ashley Streicher, ženska, ki dela z zvezdami, kot je Mandy Moore, in s katero lahko samozavestno rečemo, da se bo spremenila vse Nekoč ste vedeli za nego las.

Skupaj s svojimi sestrami Jenn in Kristie, Ashley Streicher ima in upravlja STRIIIKE, studio za lase, ličila in brow v Beverly Hillsu v Kaliforniji. V STRIIIKE je razvila sodobno permsko zdravljenje, imenovano The New Wave. Brez tio in amonijaka, to je manj sušilna in škodljiva različica stare šole, še pomembneje pa daje strankam vrste brez napak in nedolžnih plažastih valov, ki jih dvakrat dotaknete Instagrama. Dejansko, če sledite STRIIIKE na platformi socialnih medijev, obstaja možnost, da ste že videli magično lase, ki jo lahko ustvarijo New Waves.

VIDEO: Nora cena življenjske dobe lepote

Po porabi časa, ki svojim strankam pomaga, da se vključijo v sušenje zraka in svojo naravno teksturo, začela iskati “pero nove dobe”, ki je zagotovila bolj naraven videz trajnega valovanja. “Ugotovili smo, da želi večina naših kupcev nositi svoje lase z bolj brezhibnim naravnim valom, ne da bi morali vzeti čas iz svojega dneva ali tvegati škodljive učinke toplotnega orodja,” pojasnjuje. Po ogledu lepotnih izložb je našla in urejala nove tehnike in rešitve, ki bi lahko naredile prav to.

“Mnogi ljudje imajo precej dostojno teksturo, vendar je neusklajen ali pa le želijo malo več UMPH-ja, zato smo imeli radi dejstvo, da The New Wave daje lase teksturo, dosledni val in telo, tako da lahko brez težav dobite to vrnjeno kul dekle val brez toplote orodja. “

Še en AWESOME #NewWave plavalni naravni val # preden je vaše poletje “naredite toliko lažje” #washandgo #STRIIIKEhair appointments zdaj na voljo na #STRIIIKE klic ali e-pošto za več info [email protected]

Objava, ki jo je dala STRIIIKE // [email protected] (@streichersisters)

POVEZANE: 5 Popolnoma pogosti vzroki za izpadanje las

Prvi korak pri zdravljenju, ki stane približno 450 dolarjev in traja dve uri, je pranje las z razblinljivim šamponom, da očistite vse izgorevanje in ga čim bolj čistite. Nato so upogljivi oblikovalci različnih velikosti zaviti v lase. “Zavijamo jih po želji, ali želite več plavalnega vala, več volumna, manj curl in tako naprej.”

Po tem se za vsakega bivšega lasišča uporablja mavrični losjon, ki pokriva vse lase in sedi 20 do 30 minut. Ko ga speremo, so oblikovalci suhi in nevtralizirani, ki sedijo na laseh približno pet minut. “Ko je to enkrat izprano, sprostimo vsakega nekdanjega in ga dobro speremo. Zdravljenje se opravi! Nato nadaljujemo z lahkotnim detangledom in stylerom ter vam pokažemo, kako naj vaše lasje naravno pustimo, da se suhe vaše nove teksture!”

In zapomni si, kaj je značilen Reese Witherspoon Pravno blondinka, Elle Woods, o permah in pranju las? Ne morete ga mokre 48 ur.

Streicher pravi, da ga lahko večinoma doživijo, razen tistih z preveč predelanimi lasmi, vendar potrdijo, ali je to zate ali ne s pomočjo posvetovanja ali e-poštnega vprašalnika.

Dajem vam tisto naravno Kaliforniško teksturo, ki vam bo omogočila # WewWave stalen val. �� # pred tem Novim obdelovanjem brez tio ne amonijaka za naravne valove. #SUMMERmust (prosimo, kontaktirajte [email protected]) ali pokličite na sestanek! #newperm #permanentwaves

Objava, ki jo je dala STRIIIKE // [email protected] (@streichersisters)

Kot vintange perm, zagotavlja trajne rezultate. Teksturo boste imeli od šest do osem mesecev, vendar pravi, da izgine, ko raste, zato vam ni treba skrbeti za dermatične linije. Oba Streicherjevih sester sta opravila zdravljenje in so bila na strani blagovne znamke Instagram prikazana kot dokaz. 

POVEZANE: Barva las Lucy Hale bo povsod to jesen

Potrjuje, da je to storila za stranke s slavnimi znamkami in da je v salonu zagotovo razburjena. In medtem ko nekateri še vedno prisluhnejo, pravi, da je večina navadno navdušena, da imajo spremembe v teksturi, še posebej poleti. “Udobno smo jim dali, tako da so jim pokazali vse naše fotografije pred fotografijami in za njimi – prav tako sta Jenn in Kristie oba storila, tako da sta v oglaševanju na STRIIIKE.”

Zaupanje, potem ko smo gledali snaps, smo resno razpravljali o rezervaciji leta po vsej državi.