Ta sprej je kot Luminizer za vaše lase

Svetovna obsedenost z vsemi stvarmi je svetlejša, vsekakor je prefinjena, zato se nihče ne bi presenetil, da se v izdelkih za nego las pojavlja tehnologija, ki odraža svetlobo, ki jo imate v sredstvih za poudarjanje obraza. Kevin Murphy, ustvarjen za popravilo, pravilno barvo in dodajanje sijaja blond lase, je v bistvu luminzer za vaše lase.

Kevin Murphy Shimmer Me Blonde ($ 27.50; kevinmurphy.com.au) je narejen iz kristalov sljude, zato je v steklenici šimer, da bi odražal svetlobo in sijajali sijaj, tako kot mnogi kompakti s šimerovim pigmentom ali sijoče poudarjanjem tekočin v vašem arzenalu . Priznati moramo, da nas je na prvi pogled spomnil na naše ljubljene umetniške izdelke iz obdobja 90-ih. 

tk
Vljudnost

POVEZANE: Kaj se lahko zgodi, če ne boste dovolj umili

Barva sivke? Narejena je z isto logiko, ki gre v vijolični šampon in balzam. Sivkast pigment deluje tako, da preprečuje, da se blondine pogosto bojijo, ne glede na to, ali jih povzroča trda voda ali sonce. 

Poleg kozmetičnih komponent, ki uravnavajo barvo, je izdelek narejen s hranilnimi, mehčalnimi in okrepljivimi sestavinami, kot so ekstrakt bambusa, olje babassu in sojino olje. 

VIDEO: 9 Celebrity Hair Makeovers iz leta 2017

Seveda utripanje jajce na tvojo glavo. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o tem, kje lahko vzamete sami sebe.