Ta sušilnik za lase je opremljen z dejanskim motorjem Ferrari

Ali morate imeti vsak vidik svojega življenja nekoliko povezani z avtomobili, ali pa se zmanjšate v času sušenja, BaByliss odgovori na oba vprašanja v svojem sušilniku za lase Rapido. Opremljen z Ferrarijevim motorjem v šobi, je to precej najcenejša in najbolj kompaktna različica luksuznega avtomobila na trgu. Vsekakor ne pričakujemo, da bo prišel v prihodnost Hitri in drzni obrok, čeprav se nekako ukvarja s takim pristopom pri izdelavi mehek izpraznjenosti v delčku časa, v katerem običajno preživite žongliranje okrogle čopiča.

Ferrari Hairdryer Embed
Vljudnost

POVEZANE: 5 znakov, ki jih morate zamenjati

Zahvaljujoč motorju, ki ga je zasnoval Ferrari, ima orodje povečan pretok zraka, tako da se bodo vaši lasji posušili hitreje in ima daljšo življenjsko dobo od drugih koles, saj je bil motor zasnovan tako, da izključuje dele, ki se sčasoma obrabijo. Notranji ionski generator tudi pripomore k zmanjšanju frizz in zapečatenja vaše kožice, tako da zdravje vaših las ni ogroženo – in tudi vaš sluh ni. Ker filter za zmanjšanje hrupa sprejme raven zvoka na nižji decibel, bo vaš Spotify seznam predvajanja neprekinjen.

Dvignite Rapido sušilnik za svoje lastne $ 190 zdaj na ulta.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 5 =

map