Ta volumski razpršilec je naredil mojo lahno dlako, ki je videti takoj

Če imate lepe lase in ste uspeli ohranjati razstreljevanje in živahnost več kot nekaj ur, lahko tudi svojo glavo las razvrstite kot preboj v fiziki. Ali pa samo vedite, da gledam v vas v popolni zavisti in nejeverno.

Celotno življenje, so mi stilisti rekli, da imam “lepe lase in veliko tega.” Torej, ko so moji lasji tanki, to ne pomeni, da je debel, in to zagotovo ni naravno obsežna. Ponavadi se nagibam k rahlem palačinkam, in mnogi izdelki, ki se volumirajo na trgu, ne naredijo ničesar drugega, kot da bi mi ostali trdni in malo krhki, kot slanina. Pustite ga slavnemu frizerskemu Jenu Atkinu, da napolni praznino, da bi končal moje čudne primerjave hrane za zajtrk.

Njen najnovejši volumen za prhanje ni samo čudež za moje korenine, ampak dodaja ojačene telo ostalim mojim lasem, zaradi česar je videz polnejša, debelejša in bolj zdravo minut.

POVEZANE: Glej Kako Lea Michele je pripravljen za zlate glave leta 2018

Ouai Volume Spray ($ 26; sephora.com), neverjetno lahka tekočina, izdelana z volumskimi polimeri in izvlečkom hibiskusa za zmehčanje las, izboljša elastičnost, medtem ko zgostitev in dviganje las, ki se nagiba k padcu, vonj kot lepa mešanica vonjev, kot so bergamot, italijanska limona, roza, sandalovina in beli mošus.

“Volume Spray je vse o naravnem izgledu, ki traja,” nam je Atkin povedala o svojem najnovejšem zagonu. “Večina drugih volumskih razpršilcev pusti lase videti hrustljavo in krhko. Nihče ne želi videti, kot da se preveč trudijo.”

VIDEO: 5 načinov vzdrževanja obrvi

In z inovacijami vas nihče ne bo poznal ni bilo rojen s to količino. Sprite jo od korenin do napitkov na vlažnih laseh pred sušenjem. Lahko uporabite okroglo krtačo, da ustvarite bolj izpopolnjeno izpraznitev, vendar raje grobo sušim, da bi omogočil, da bi malo prepletene moje mehke valovite teksture. Ko sem končal s sušenjem, sem presenečen nad tem, kako moji lasje ne izgledajo le kot tanjši, kot je bil vsak strnjen, temveč mehak in gladek.

Prav tako ne čutite lepljivega ostanka v svojih pramenih, ko prenašate prste. In to lahko storite vse, kar prosim, ker dotikanje las ne bo vplivalo na učinke.

Jen Atkin, verjamem, da si samo naredil preboj v fiziki.