To je edini regenerator, ki deluje na vsakem tipu las

Ko kondicionator trdi, da dela na vsakem posameznem tipu las, se zgodi ena od dveh stvari – bodisi ni dovolj hidratirna za skrite ali suhe pramene, ali je tako težka, naredi fino teksturo povsem zatemnjena. Zaradi tega skoraj nismo verjeli trditvam novega izdelka na trg, dokler smo ga sami preizkusili, toda edini, ki smo ga našli, je Iles Formula Haute Performance Conditioner, ki živi do tega visokega reda.

Razvila jo je ženska čarovnica Wendy Iles, formula je lahka, da dela na tanjših lasih, vendar infuzija svilenih beljakovin, olja iz rastline tucuma in pracaxi, kot tudi vitamin B5, zagotavljajo dovolj vlage za kroglice in debele pramene. “Te formule sem razvil kot protistrup k mučenim slavnim laseam, s katerimi sem se pogosto srečeval, vendar je moral delati na vseh vrstah las, ko potujem po svetu za kampanjo in uredniške poganjke – ne morem potovati z 8 kovčkami izdelkov!” ona nam pove. “Ne samo, da hrani in obnavlja zdravje las, ampak ga naredi sijajno in kamero pripravljeno iz prve uporabe.”

POVEZANE: Izvedli smo ravno krtačo, ki ste jo videli v Instagramu

Poškodovane lase za lase imajo rahlo dvignjene lestvice vzdolž njihove dolžine, ki so odgovorne za ta suh, slamast občutek, ki ga dobite po dvobarvni barvi, ki je šla narobe. “Pod mikroskopom izgleda, da je kača v hrbtu z veliko lestvic, ki tečejo navzven, in bolj poškodovane dlake, bolj te lestvice so motene in sedijo naravnost navzgor”, nam pove. Hranilna mešanica pomaga, da se vsaka lega vrne v pravilen položaj in se zaklene v vlago. Da bi kar najbolje izkoristili steklenico, vam Iles svetuje, da izdelek uporabite na sredi dolžine in konca, nato pa uporabite širok zobat glavnik, s čopičem pa s čopičem v zgornje plasti. “To je zelo visoko zmogljivost, zato jo je treba česati, da bi imeli enakomerno porazdelitev,” pojasnjuje. Odprite steklenico zdaj za $ 39 na sephora.com.