To je edini teksturizer las, ki me ne prestraši

Na enak način sem šele pred kratkim začel jesti avokado (brez šala, v zadnjih nekaj letih), teksturizing škropljenje je popolnoma novo območje za mene. Nekateri ljudje prisegajo, nekateri ga uporabljajo vsak dan, vendar sem novinar v kategoriji.

Moji lasje so naravno valoviti, in ko sem ga nosil, je bil zelo dolg, se je držal precej dobro in odpravil potrebo po kakršnih koli izdelkih, ki povečujejo teksturo, do konca vse, kar je poškodovalo toploto in barvno obdelavo. V preteklem letu sem ga presekal na ramo, kar je bilo, ko sem spoznal, oh, sranje, morda rabim več izdelkov. Ker je večina las, ki so ostala za sabo, je bila precej zdravo, mojih kodrov in valov, ki sem jih tako težko obrabil, običajno padajo ven, takoj ko stopim ven, moj frizer Michael Sparks pa je priporočil uporabo teksturiraja, da hkrati drži slog, kul dekle vibe.

Samo en problem je bil. Prestrašil sem se stvari. Formule, ki sem jih preskusila, so v preteklosti zapustili moje lase trdne ali lepljive, in ponavadi niso naredili ničesar, da bi ustvarili tisto posteljo. Naključno srečanje z Drybarjevim Triple Sec Texturizerjem ($ 26; sephora.com) je za vedno zamenjal svoj um.

VIDEO: Jaz sem obseden: Drybarjev tridnevni benderski kolut

POVEZANE: Drybar sproža svečo

Torej, tukaj se je zgodilo. Preveč me je pregrnil in želel je dati suh šampon, da bi spiralo sprostil. Tudi na čiste lase deluje, in to je trik, ki ga uporabljam, ker ga je profesor Marcus Francis naučil. Nenamerno sem prišel do steklenice Triple Sec, ki sem ga imel v omarici medicine, in je bil prijetno presenečen nad rezultati. Izdelek je delal za pretvorbo vijaka v plažni val, vendar sem za razliko od drugih teksturizatorjev, ki sem jih poskušal, ne pustim, da se mi lasje počutim, kot da sem ga prevlekel v lase. 

Biti mi lahko prenašati prste skozi moje plasti, je za mene zelo pomembna, in to sem lahko naredil ravno tako, ne da bi prekinil teksturo z uporabo Triple Seca in me niti ne bi začel z vonjem. To diši tako lepo, občasno se ujamem, da zagrabim odsek in ga naravnost obrnem na mizo. Zračno sušenje mojih las ni ravno moja utrdba, vendar se mi zdi, da to počnem bolj pogosto, saj je v moje življenje prišel Triple Sec.

Medtem ko so moje plasti nekoliko vlažne, bom pršila na tančico stvari in naj ogrevanje v stanovanju naredi svojo stvar.