To poletje najbolj vroči lasje laskati na vsakogar

Ne predstavljate si tega: vsakdo v Hollywoodu, skupaj z vašim najboljšim prijateljem, matico in bratrancem, dobi tanko frizuro. Razmislite o tekočem seznamu znanih osebnosti, kot so Bella Hadid, Selena Gomez in Kim Kardashian, ki so dali vse več dolžin za slog rasti, znak, da je slog tukaj, da ostane poleti.

Medtem ko je lani zmanjšal vladajo vrhovno, je nadgradnja leta 2017 imela ostre, neumne cilje in se pogosto nosila mehka in brezplačna, ne pa popolno utrujena. Rez je udaril na ali neposredno nad kostnico s hrbtom nekoliko krajšim in stranicami in spredaj prinesel nazaj, da bi spredaj podaril subtilno iluzijo, da je daljši. “Tupi lob je lahko tanek, vendar mora imeti notranje plasti, da bi dala nekaj lahkotnosti in gibanja,” pojasnjuje Dominick Pucciarello, slogani stilist Bernstein & Andriulli.

POVEZANE: To je lahko najlepša pričeska Kim Kardashiana ves čas

Tupi lob dolguje svojo priljubljenost in vsestranskost do svoje dolžine. “Zaradi česar je tako laskavo, da ni niti kratka niti dolga pričeska, zato deluje na vsakogar,” pravi Brian Zinno, vodja izobraževanja v New Yorku Antonio Prieto Salon. “Na primer nekdo z okrogelim, polnim obrazom, ki ga ne sme nositi bob, to lahko nosi, medtem ko nekdo z dolgim ​​podolgovatim obrazom, ki dolge lase naredi svoj obraz videti še dlje, lahko to nosi.” Zinno pojasnjuje, da so spremembe v slogu bi se moral spustiti na del. “Nekateri ljudje bodo bolj primerni za osrednji del z nekaj plastmi okoli obraza, medtem ko bodo drugi boljši z globokim stranskim delom,” pravi.

VIDEO: 8 načinov vzdrževanja Frizzy las pod nadzorom

Medtem, ko je rez na vseh teksturah, tudi ne pozabite, da če imate super curly las, ki se odloči nositi mehko (zlasti v vlažnosti), morda niso na karticah, razen če ste pripravljeni dati delo v slog vsako jutro. Pucciarello priporoča tedensko razstrelitev stilista, ki je naredil vaš rez, ker bodo pozabili, kako padajo lasje. Domače podjetje Zinno priporoča, da pred sušenjem spritzirate vlažne pramene s produktom anti-frizz in preden uporabite ravno železo serum. “To bo zapečatilo dlake in mu dalo veliko laka”, pravi.