Torej, najnovejša vadnica za lase na YouTube vključuje Cheetos?

Včasih se poskušate pripraviti na svoj dan v družinski hiši po spanju in se zavedate, da nimajo vaše lepotne opreme. Nujnost je mati izuma v tej sci. Če pa ste znani po aplikaciji za lepoto na YouTubu, uporabljate nekonvencionalne izdelke kot dokaz vaše veščine, a tudi zato, ker vas vaši privrženci.

Bunny Meyers, bolj znana kot Grav3yardgirl, je prejšnji teden vadila na svojem kanalu YouTube, kjer je uporabila marshmallows, da bi ji lase navlahtala z nekoliko mešanimi rezultati. Ta teden se je Bunny zarezal z zarezo z uporabo Cheetos-a, da bi ji prikril lase.

POROČILO: Lauren Conrad je dobil novega francoskega manija

Bunny’s marshmallow YouTube Tutorial je bil takšen spletni zadetek, da so njeni oboževalci prosili za celoten segment, posvečen skušnjavi, da bi lase navdušili z neobičnimi izdelki. Grav3yardgirl je dala in odšla s preveč zahtevo, ki je bila … Cheetos?

Kakorkoli, Bunny je naredila vadbo z uporabo treh vrečk Cheetosa, da bi se iztegnila dlake in tudi prigrizla (enako), rezultati pa so presenetljivo impresivni, z izjemo nekega preostalega prahu Cheeta. Cheetos dejansko omogočajo precej tesen zvitek.  

Medtem ko bomo verjetno preizkusili še kakšen trik, preden nameravamo privoščiti prigrizek, vsaj vemo, da deluje?