V primeru, da spremljate, kje so lasje Harryja Stylesa …

Kot veste, lasje Harryja Stylesa ne izgledajo več tako, kot so naredile na zgornji sliki. To je bilo zarezo las, ki je šokirala planet – kako lahko pevski del s svojim podpisom dolge ključavnice?

POVEZANE: Pariz Jackson raziskuje dolge temne lase, izgleda neverjetno

Počitek preprosto, njegove lepe pramene so resnično dobre stvari. Styles je podaril dolžino svojih las Donaciji Trust Trust, organizacija, ki ustvarja lasulje iz pravih las za otroke, ki so utrpeli izpadanje las zaradi zdravljenja raka. 

Ups. #Littleprincesstrust

Fotografija, ki jo je objavil @harrystyles

In neprofitni dobiček skrbno skrbi za znane člane 1D članov. Pravzaprav je dogodek na svojem računu Instagram objavil posebno fotografijo, ki je pokazal, da so lasje Styles “previdno pakirani in odpremljeni skupaj z drugimi velikodušnimi donacijami. Kmalu bo vključena v lasuljo, ki bo pomagal otroku v stiski.

POVEZANE: Nikoli ne boste verjeli, kdo je navdihnil zadnji videz Blake Lively

Zahvaljujemo se vam za pripravo lase. Prejšnji teden je zapustil skupaj z drugimi fantastičnimi donacijami las, na poti do proizvajalca lasulje.

Fotografija objavila Little Princess Trust (@officiallittleprincesstrust)

Kudos vsakomur, ki sodeluje pri tem, da bi najmanjši od pacientov z rakom potreboval vso svetlobo, ki potrebujejo vso pomoč, ki jo lahko dobijo za nadaljevanje boja proti začasni bolezni.