Zayn Malik Totally Channeled Eminem s svojo najnovejšo frizuro

Ali bo pravi Zayn Malik vstal? Če ste bili navdušeni nad dolgimi, sijajnimi in poudarjenimi lasmi, imamo za vas nekaj slabih novic. No, ni več. Morda je hotel poleti sprejeti, morda se je samo utrudil, da bi ga obvladal, ali pa morda resnično ljubi Eminemov estetski las, ne glede na razlog pa se je pevec z daljšimi pramenji ukvarjal s krajšim, zelo blondim rezom, na Instagramu, duh.  

TK
Zayn Malik / Instagram

Vemo, da ima Malik nekaj za beljenje njegovih las. Nosil je platinasti rez, nato pa frizuro z obritimi stranicami in daljšimi platinastimi vrvmi na vrhu. Nazadnje je pustil, da so njegovi lasje v celoti izrasli in dodali v blond barve. Sedaj je blond barva spet skoncentrirana na vrhu, vendar njegova naravna temnejša barva las še vedno peča na njegovih obritih stranskih rožah.

Mogoče se blondine resnično zabavajo? 

POVEZANE: Emma Stone’s Signature Lob je izginil

Kar se tiče njegovo dekle Gigi Hadid, je njena transformacija las šla v popolno nasprotno smer. Ko je Kalifornijska medena plavuša, Hadid je v celoti prešel v brundo kategorijo. Ampak potem spet ima njene lase čarobno sposobnost spreminjanja barve, odvisno od svetlobe, ki sije na njej. Supermodeli, kaj ne morejo storiti?