Zendaya’s Cotton Candy Hair nas naredi, da bi radi Pink

Smo uradno prepričani, da ni nobenega pogleda, da Zendaya ni mogla oditi.

Zmagovalna izbira zvezde se je izkazala za tako krepko kot njena garderobna oblačila, in videli smo njen kamen skoraj vsak stil iz reza pixie in starih hollywoodskih valov, do najslavnejših naravnih kodrov, ki smo jih kdaj videli v življenju . Zdaj nas naredi še eno na velikem zaslonu. V priklopniku za njen najnovejši film, Največji Showman, zvezda je primerjala bledo roza barvo, pri tem pa je pokazala resne akrobatske sposobnosti.

Zendaya Pink Hair - EMBED
Youtube

Film je glasbena drama, ki temelji na življenju P.T. Barnum, ustanovitelj cirkusa, ki je sčasoma postal Ringling Bros. in Barnum & Bailey show. Hugh Jackman bo igral P.T. Barnum sam in Zendaya skupaj z Zac Efron in Michelle Williams. Njena naravna odtenka ima nekaj prizorišč v istem priklopniku, zato se sprašujemo, ali je bombažni bonbon v glavnem mestu. Ugibamo, da bomo morali počakati na datum objave božične filma, da bi ugotovili.

VIDEO: Zendaya on Womanhood in njeni najljubši modeli ženskih vlog

V YouTubu v celoti preglejte priklopno vozilo in nato v galeriji kliknite še več znamenitosti za lase.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map