13 dišave za dlake, ki vas bodo prepričali, da poskusite dišave las

Lasje Fragrances
Kelly Taub / WWD / REX / Shutterstock

Erin Lukas

24. aprila 2018 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ko ste obdani z dišavami do točke, ko ste lahko prepoznali vse vonjave vaših prijateljev, preden si celo videl svoje nečimrnosti, bodo dišave za dlake postale naslednji lep izdelek, ki ga začnete zbrati.

Poleg tega, da se hitro znebite kakršnih koli drobnih vonjav, ki ste jih lahko vzeli v restavraciji, ki ste jo jedli pred nočjo, dišeče lase za lase predstavljata lahek alternativo nošenju parfumov na tradicionalen način. Če ste pogosto obremenjeni z dišavami, so formule, ki so namenjene vašim lasem, bolj subtilne, zato je verjetnost, da vam ne bodo pretiravali, ko boste dali vaši glavi nekaj dodatnih spritz.

Od kultnih priljubljenih dišav, preoblikovanih za vaše lase, in povsem novih vonjev vaših najljubših blagovnih znamk, se pomikate po naših 13 najljubših lasnih lahih, da poskusite zdaj.

VIDEO: Lepota: Megan Markle’s Blowout

 

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − 77 =

map