20 najbolj čudovitih rdečih ustnic v zadnjih 20 letih (in kako pogledati!)

rdeče ustnice
Tiziana Sorge / AFP / Getty Images; Jon Kopaloff / FilmMagic; Chris Jackson / Getty Images

InStyle osebje

19. februar, 2014 @ 10:45 uri

Kot je nekoč napisala Gwyneth Paltrow v svoji kuharski knjigi, Očetova hčerka, “Lepota, zame, je, da sem udobna na svoji koži. To ali rdeči šminkati šminka.” V redu, tako da morda rdeči šminkati rdeči šmink ne bo v celoti preoblikoval vašega življenja, lahko pa vam kaj hitro in enostavno postane glamazon?

Že zelo dolgo je rdeča ustnica znak, da je ženska drzna in čutna – in resnično klasično dejanje. “Rdeče ustnice se vrnejo v Snow White”, je povedal legendarni legendarni kozmetičar Kevyn Aucoin V stilu. (Delal je z Julianne Moore, Julia Roberts in številnimi drugimi superzvezdami pred njegovo prezgodnjo smrtjo leta 2002.) Kot da bi potrebovali dokaz o tem, kako trajna je rdeča ustnica, si oglejte fotografije zgoraj Madonna leta 1996, Adele leta 2013, in Rihanna v letu 2009 – vse športne roza pucker in vse videti neverjetno, ne glede na to, kaj desetletje.

V čast V stilu20. obletnico, smo se vrnili v naš arhiv, da bi našli nasvete, ki so se poskušali izsušiti in opozoriti na ženske zvezde, ki so v zadnjih 20 letih dokazali, da je rdeča ustna kot brezčasna vsak pogled na lepoto lahko dobi.

Preverite zdaj.

VEČ:
• 20 let najboljših Oskarjevih oblek
• Me & My Oscar: Obiščite 20 zmagovalcev v njihovih domovih
• Izvedite, kako lahko delate na 20. obletnici praznovanja!

-Jeryl Brunner