5 senčila za poskušanje, če ste prestrašeni nositi senčilo za oči

tk
Time Inc Digital Studio (2); Vljudnost (2)

Erin Lukas

9. maj 2017 @ 16:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Izpoved: Jaz sem pisatelj lepote in strah sem, da nosim senčilo. Čeprav del dela preskuša najnovejše izdelke in zdravljenje za poročanje o njih, v dnevnem dnevu nikoli ne najdete senčila za lase, četverice ali palete v svoji vrečici za ličenje na vekih.

Morda se ne bom mogel popolnoma upreti novemu pozivu sirene za novo senčno palico, edina koža na mojem telesu, ki jo je dotaknil katerikoli od Urban Decay Naked palet, je zadnji del moje roke, ko sem pregnal sence. Seveda, pigmentirane barve lepo izgledajo, ko premikam roko naprej in nazaj, da ujamejo svetlobo, vendar bi dobil tetovažo nad nošenim senčilom (in igle so moj drugi velik strah).

Moja senca fobija se je začela po osmih razredih v mojem višjem letniku v srednji šoli, ki je nosila kovinski senčnik s sivke Maybelline na mojih pokrovih in spodnjo mejo. Imel sem “ah ha” trenutek, ko sem dobil moje diplome fotografije. Takrat sem spoznal, da sem preživel svoje formativne teen let, ki nosijo grozno ličilo. Dejanska senčna senca? Goregous. Moja prijava? Popolnoma neugoden za mojo obliko oči. Od takrat sem pritegnil mačka z črnim tekočim očesnim očescem in nisem pogledal nazaj.

Danes sem še vedno brez tetoviranja (dobrodošla mama), vendar sem končno pripravljena osvojiti svoj bolj iracionalen strah in napolniti praznino ličila, ki jo pogrešam v svoji rutini.

Tukaj sem zaokrožil pet senčil za oči, ki sem jih poskušal ves čas, ki so popolni, če sovražite nošenje senčil.

VIDEO: Te odstranjevalce ličil Lltero ličite ličila na obraz