5 Tricks za uspešno samotenanje v zimskem času

Ne glede na to, ali ste s toplo pobegom odprli leta 2017 ali pa preprosto obupno zamudite sijaj sredine avgusta, se lahko samo-strojenje na splošno, še posebej v zimskih mesecih, napolni s preizkušnjami in težavami. Najslabši primeri, kot so oranžni, neenakomerni ali neenakomerni, so morda grozni, da bi se popolnoma izognili lepoti. Ker izogibanje ne reši problema in ne zanemarja inovativnih in izjemnih izdelkov za lepoto, smo se odpravili na pro, da ugotovimo nekaj trikov, ki bodo vašo samotarilno sejo dejansko uspešno izvedli.

Patch Test

Če ste imeli travmatičen škropilni škrob, ki se je pojavil iz kabine oranžne barve in vaše zaupanje se je začelo, samo-strojenje morda ni vaša prva prednostna naloga lepote. Vendar to ni proces, v katerem bi morali vrniti roke, zapreti oči, uporabiti losjon ali pršilo in preprosto upati na najboljše. Razen če je resnično samo napačen izdelek, imaš nekaj nadzora nad samo-tan senco, s katero končaš. Začne se s preskusom obližev. Strokovnjak za strojenje St.Tropez Sophie Evans predlaga, da na vašem telesu blokirate območje 3 cm x 3 cm in uporabite formulo. Če je trenutna formula, lahko hitro ugotovite, ali vam je všeč, kako se senca pojavi na koži.

Self Tanning Products - Embed - 4
Vljudnost
Manuka Zdravnik
50 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ

Poiščite formulo za vaš življenjski slog

Samo-strojenje je a ogromno lepotni žanr z več sto izdelki, ki trdijo, da ga osvojijo, zato morate dejansko biti zelo specifični tukaj. Iskanje prave sence za vas ima tudi povezavo s tem, kateri izdelek ustreza vašemu življenjskemu slogu in končnemu cilju. “Če imate zelo suho kožo, boste imeli rad oljne samonzorec,” pravi Evans. “Ekspresne razvojne rešitve so odlične, če ste narkomanski narkoman, ker lahko kadarkoli prenehate od 1-3 ure, odvisno od globine sijaja želja. «Na primer, če se tuširate po eni uri, Evans pravi, da boste imeli svetlobni sijaj, medtem ko vam bodo tri ure dale globlje sijaj. Od tam, potem lahko pojdete o vašem življenju, vedoč, da je vaš tan nastavljen. Kar zadeva takojšnjo formulo, smo imeli srečo z Vita Liberata Body Blur Instant HD Skin Finish ($ 45; sephora.com) in Manuka Doctor ApiBronze Anti-Cellulite Bronzing Gel ($ 50; manukadoctor.com).

Self Tanning Products - Embed - 3
Vljudnost
Vita Liberata
45 $

NAKUPUJTE ZDAJ

POVEZANE: Stavimo, da ne morete uganiti večino Googleda za lepoto za leto 2016

Postopne formule so začetnikovo sanje

Torej niste prepričani, kako globoko želite tan in to je popolnoma nov koncept za vas? V januarju je lahko zastrašujoče, da bi skočili v svet samopotrditve, vendar bodo zato postopne formule BFF. Resno, vzamejo veliko strahu pred samotarstvom, saj veste, da ne boste dobili nočnega bronastega sijaja. Danes za dan ga boste morali uporabiti, da boste resnično videli razliko. “Formulacije s postopnim tonom so kot nalašč za novince ali za nekoga, ki želi bolj subtilno barvo,” pravi Evans. “Postopni tanki so enostavni za uporabo kot losjon za telo, samo ne pozabite, da si umijte roke. Uporabite dnevno, da dobite želeno barvo. “

Poleg postopnih losjonov, kot je Jergens Natural Glow Daily Moisturizer ($ 9; target.com), St. Tropez prav tako oblikuje tuš-steno, St Tropez’s In Shower Gradual Tan ($; tk), ki jo uporabljate na mokri koži in nato sperite po treh minutah. Deluje hitro, tako da imate v nekaj dneh naravni videz. James Read naredi Tantour Kit, ki vam omogoča, da naravno sijaj na obrazu obrisujete. 

Self Tanning Products - Embed - 2
Vljudnost
James Read
54 $

NAKUPUJTE ZDAJ

POVEZANE: Kako se pokajati za svoje največje grehe kože

Self Tanning Products - Embed - 1
Vljudnost
St. Tropez
25 $

NAKUPUJTE ZDAJ

Uporabi vlažilno kremo

Različna področja telesa drugače razvijejo barvo, kot so roke, kolena, komolci in stopala. Ker so ta področja ponavadi suhi in bolj pregledni, Evans pravi, da izberejo barvo hitreje.

Za zagotovitev, da je vaš tan enak, pravi, da piling in nanašanje vlažilca pred uporabo izdelka. “Vlažilec bo deloval kot ovira, da se tan popolnoma izkaže,” pravi.

Nehajte uporabljati telesne retinole

Če imate losjon za telo s to sestavino, vam Evans predlaga, da se vaša uporaba ustavi, saj se bodo “hitro odzvali in v nekaterih primerih preprečili, da bi se samtan začel razvijati.” In medtem, ko morate uporabiti vlažilno kremo na zgoraj navedena področja, kot so komolci in kolena, ne smete uporabljati vlažilca po vsem telesu, ker bo razredčila tanko.