7 Clear Lip Glosses boljši kot cevi iz 2000-ih

TK
Bennett Raglin / WireImage

Erin Lukas

15. avgust 2017 @ 12:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Od zadnjega konca devetdesetih let prejšnjega stoletja je bil jasen sijaj za ustnice prevladujoč nad matiranim šminko – samo ponovno gledajte vsako epizodo Preprosto življenje. Če ste prišli v starost, ko ste zadeli Y2K, ste verjetno kopičili cevi iz lepljivega izdelka z ustnicami za ustnice v svoji svinčnik in vrečko za ličenje.

Skupaj z modrim senčilom, bleščicami in ravnimi lasmi, so sijoče ustnice tudi eden izmed vaših najljubših lepotnih trendov srednjih šol, ki se vračajo. Današnji glosi niso nič takega, kot so tisti, s katerimi ste se splavili s svojim denarjem za varno bivanje. Te cevi nudijo visoko zasnovo, ki je bolj udobna za nošenje, in vaši lasje ne bodo zapahnili z najmanjšim vetričem.

Ne glede na to, ali se počutite nostalgične ali pa želite sijajati svoje najljubše šminke, da bi dobili nov videz, smo zaokrožili najboljše jasne gloske, ki jih je treba nositi zdaj.

VIDEO: Nora cena življenjske dobe lepote