7 Luminizing kapljice, da bi vaše kombinacija popoln sijaj

Svetleče Makeup Drops Lead
Getty

Erin Lukas

Jul 03, 2017 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Iskanje odličnega označevalca je lahko enako zahtevno kot iskanje fonetne tekme. Želite, da tisti, ki daje vašemu polju sijoče, ne bleščeče sijoče, ki prav tako pohvali vašemu tonu kože.

Vstopite: kapljice za luminiranje, izdelek ličenja, ki lahko resnično oba. Te osenčene tekoče formule nosite samo kot vrhunec, ali pa jih nabirajte med svoje najljubše izdelke iz polnega kamna, kot je temelj ali rdečilo. Ker je moč v vaših rokah in lahko izberete točno koliko luminizatorja želite mešati v svoje izdelke, njihovi čisti končni odrezki dajejo pravo količino sijaja za popoln svetlobni snop.

Če želite še bolj poudariti svoj poudarek, je nekaj kapljic v več odtenkih, ki jih lahko izbirate. Tukaj smo zaokrožili naše najljubše kapljice za osvetlitev, da bi vas osvetlili.

VIDEO: Realni stroški mikrobodilskih in drugih postopkov lepote

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 75

map