8 Darila za dišave, ki niso popolnoma generična

Dišave Gift Sets
Vljudnost 

Marianne Mychaskiw

28. november, 2017 @ 18:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.
Darilo Guide Drop Cap

Dejstvo: Vsi deli daril za dišave niso ustvarjeni enako.

Pomislite na lansko leto, ko vam je teta dala preveč sladko svečo z vsemi temi čudnimi dodatnimi cevmi iz mehurčke kopeli, ki ste jo nazadnje končali s ponovnim dajanjem na belem slonu vaše družbe. Žal mi je, teta Janice, ampak res nameravamo uporabiti to kremo za telo, ki jo vsebuje bleščica?

Medtem ko nekateri padejo na to ozemlje, so drugi odgovorni za pomoč pri iskanju novega podpisa in prihajajo s popolnoma nepričakovanimi dodatki, kot so cevi iz šminke, sveč ali freaking palico lahko vrtite okoli. Vsi dišave ne smejo sesati in namesto splošne linije za pranje telesa z vonjem po prhanju telesa, bodo te osem možnosti še naprej dajale cel dan. Tukaj smo sestavili seznam najsodobnejših kompleta na trgu, o katerih vsi razpravljamo o sebi.

VIDEO: 5 najcenejših obrazov na trgu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 + = 33

map