8 Tepih za trepalnice, ki vam bodo dale najboljše lasje v vašem življenju

Lash Primer -Lead 2016
Getty Images

Erin Lukas

30. april, 2018 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Kaj imajo skupne temelje, senčilo in maskara? Vsi skupaj delujejo bolje. Če je vaš maskara za garderobo luskav in lahkoten, poleg tega pa nima pomožnega oddelka za podaljševanje in povečevanje volumna, je osnovna rešitev preprosta rešitev, ki bo takoj povzdignila trepalnice v svoj polni potencial. 

Če premaz za trepalnice ni del običajne rutine ličenja, jo morate spremeniti. Poleg priprave trepalnic, tako da maskara ostane nedotaknjena in brez drobovja skozi dan, ko je posladkana z vašo najljubšo maskarjo, nekaj swipes primerja bo povečalo volumen trepalnic in podaljšalo njihovo dolžino. Ne omenjam, da imajo nekatere formule tudi dodaten odtenek, ki povečuje vaš pigment maskara za še večji vpliv. Če te koristi niso dovolj prepričljive, da dodate cev v vrečko za ličenje, prašiči delajo tudi za kondicijo in vlaženje trepalnic za krepitev in spodbujanje naravne rasti.

Pomaknite se navzdol za osem primerkov, ki jih uporabljamo, da bi povečali naše trepalnice – ne potrebujemo dodatkov. 

POVEZANI VIDEO: 5 načinov za izboljšanje vaših trepalnic