9 Chic & elegantne superge, ki vam bodo pomirile svojo delavnico v garderobi

062314-fitness-sneakers-lead-594.jpg
Vljudnost (3)

Alexandra DeRosa

29. junij, 2014 @ 14:30

Do nedavnega vadbena oprema ni bila tako elegantna, kot bi morala biti.

Toda kdo pravi športno obrabo, ne more biti moda naprej? Ženska trening garderoba je postala njen vsakdanji pogled – ali jo je pripeljala do telovadnice ali ne. Torej, seveda, slogi (ahem, tisti, ki so se skrivali za gimnastičnimi vrati) prejeli veliko preobrazbo. Delno se lahko zahvaljujemo športnemu trendu, ki je padel v letošnje vzletno-pristajalne steze, saj je prav taka, vse-ameriška deklica, ki nosi obleko, spet v akciji.

Gone so dnevi, ko nosite iste stare dolgočasne patike, ki ste jih imeli že več let. Trg sneaker je močan in še naprej izkažejo parov, ki bodo zagotovo naredili trajne vtise. Glej: 3.1 Phillip Lim, Rachel Zoe in Balenciaga, ki sta vse osvežili tradicionalno sneaker s čepi, elegantno črno-bele barvne kombinacije, cvetlične motive in več.

Torej, zakaj omejiti čevlje splurges samo za stilettos? Nakup naših najljubših, elegantnih superge. Prepričali boste, da boste v telovadnici vzbudili nekaj stila zavist.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 3

map