Barve, ki bi jih morali barvati, so lahko napisane v zvezdah

Astrologija Mani LEAD
Getty Images; Time Inc. Digitalni studii

Erin Lukas

17. marec 2016 @ 8:00

Kolikokrat ste se znašli na salonu za nohte, ki stoji pred steno od stropa do stropa, ko razpravljate o tem, ali boste barve nohtov pinky-beige ali beige-roza? Razumemo: dve barvi sta popolnoma drugačna in odločitev o polžnem odtenku je nekaj, kar se ne bi smelo jemati rahlo. Tako kot se odločamo, kako nositi krepko ali nevtralno ustnico, barve, ki jih odločimo za barvanje naših nohtov, odražajo tudi naše razpoloženje.

Kaj pa, če kako izberemo barve, ni tako spontano, kot se zdi, ampak je napisano v zvezdah? Po mnenju salona L.A., ki je stalni astrolog in barvni strokovnjak Rose Theodora, odtenki, na katere smo privlečeni, dejansko narekujejo naši astrološki znaki in imajo možnost, da se izognejo vsem, od slabega razpoloženja do anksioznosti.

POVEZANE: Izdelki za lepoto, ki temeljijo na vaši zvezdni znamenju

Barvni astrologijski paket, ki ga ponuja salon, se začne z barvnim obsegom, ki ga obravnava Theodora, ki analizira odjemalce odtenkov, ki temeljijo na tem, kar se trenutno dogaja v njihovem znaku za sonce, in postavlja nekaj vprašanj o svojih občutkih in zadnjih izkušnjah s specifičnimi odtenki. Theodora bo nato napisala barvno diagram, ki povzema razpravo, skupaj s predlogi za umetniške umetnine.

Za začetek pomladi, V stilu se je obrnila na Theodoro, da bi dobili priporočila barv za nohte za vsak znak horoskopa, ki temelji na tem, kar je v zvezdah za prihajajočo sezono. Preberite, če želite izvedeti pomlad barvo moči, da poskusite za naslednjo manikuro.