Becca Just Made Finding Your Perfect Nude Lip Way je lažje

Iskanje vaše popolne gole ustnice se lahko izenači z zgodbo Goldilocks in treh medvedov. Ena šminka je preveč temna, ena je preveč lahka, druga pa preveč daleč oranžna. Vsak obisk Sephore pušča naše roke videti kot blogger’s makeup swatch strel, ko poskušamo najti tisto, kar je samo prav.

Tukaj prihaja Becca, da reši dan, in izsledi ugibanje iz celotnega procesa. Vsaka priljubljena Insta-znana blagovna znamka sproži kar najbrž najbolj ekspanzivno zbirko ustnic, ki smo jo videli, z zagotovljeno ujemanje za vsak ton kože spektra.

Prilagodite svoj poljub s popolno nogo senco iz naše kolekcije NEW Lush Lip Balm! Infuzijo z jojobino olje, naš #BECCALushLip je zasnovan tako, da vaše ustnice hranijo, hidrirajo in se poljubijo ves dan. Jutri je na voljo v osmih gradivih, ki so izključno na BECCACosmetics.com in @ultabeauty. �� Prikazanih senčil (od zapestja): Café au Lait, Ginger Vanilla, Almond Fraise, Chai Crème, Mlečna čokolada, opečeni lešnik, češnja Ganache in črna vijolična.

Post delijo beccacosmetics (@beccacosmetics) on

POVEZANE: Ta golobna krema je bila preizkušena na 25 različnih tonih kože

Upoštevajte, da so novi balzami za ustnice v ustnicah končni rezultat vašega najljubšega balzam za ustnice, ki se razprostira z najbolj laskavimi toni bledi, ki smo jih kdaj videli. Vsak od osmih odtenkov ima gradivo pokritost, tako da lahko gredo čim bolj ali intenzivno, kot si želite, in ker je formulo napolnjena z dobro sestavinami, kot so jojoba olje, je kot hidratizira kot jasen balzam za ustnice, na katero plast postelja.

VIDEO: Najboljša lepota kupi ikonske barve: MAC Lip Liner v začimbah

Sedaj vzemite cev na ulta.com, po ceni po 22 $.