Best Leggings za tek

TK
Getty

Victoria Moorhouse

10. maja 2017. ob 20:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Vsi imamo vadbo za petje. Za nekatere, to je, ko ljudje ne obrišejo tekalne površine po tem, ko so ga uporabili – in pošteno, to je tudi nekaj grobega. Za druge, to je, ko vaše slušalke nenehno pade iz ušes. Medtem ko se obe stvari zgrešita, moja resnična nadležnost je, ko mine gleženj padel, ko sem tekel.

Namesto, da se osredotočim na svoj korak, moje dihanje ali moj tempo, vse, kar sem pritrjena, potegne navzgor hlačnic, zaradi česar se bolj pogovarjam kot oblika meditacije. Toda ker je uveljavljanje čisto iskreno moja najljubša stvar, in kardio je bistvenega pomena za dobro počutje mojega telesa, jaz sem ditched razbremenilne gležnje in šel v mesto testiranje različnih parov. Na srečo sem odkril nekaj, ki lahko prenesejo vse moje aktivne aktivne snovi, od 2-miljskega jog na pol maraton. Nadaljujte z drsenjem, da boste dobili vsakega para.

VIDEO: najboljši trakovi za tek