Brazilski manikirji so najsrečnejši način za barvanje noktijev

Manj kot ne, manikura na domu pomeni konec z lakom za nohte povsod, ampak na vaše dejanske nohte. Običajno menimo, da to ne uspe, vendar če dobite brazilsko manikuro, je nepravilna barvna slika pravzaprav znak dobro manikure.

Ta praksa je sestavni del tega, kako profesionalci v Braziliji barve nohtov svojih strank. Okoli kože okrog nohtov je namerno prevlečen s čistim osnovnim premazom in nato poljščino odtenka po izbiri, nato pa odstranite odvečno poliranje z oranževno palico in acetonom prepojeno bombažno kroglico. Ta nesluten način barvanja polka se naredi tako, da sedi pod kožico in naredi daljšo mani, “pojasnjuje Fernanda Lacerda, lastnica Salona Maria Bonita, brazilski gem v N.Y.C. Prav tako odpravlja tanek jeziček nohtov, ki je ponavadi neobdelan med manikuro v vaši soseski nohtov salon, ki samo postane večji, kot vaša manikura raste.

Brazilec Manicure Embed
Ljubezensko stanje Salona Maria Bonita.

POVEZANE: Najboljša nevtralna laka za nohte za laskanje vsakega kožnega tona

Drugi korak, ki naredi edinstveno manikuro, je, kako se zdravijo kožico. Tako kot zloglasna metoda odstranjevanja las v državi, vse izstopa. Odstranjevanje zunanje plasti kožice se pogosto šteje sporno, ker je ta dodatna koža tam, da preprečuje, da bi bakterije prišle v vaše nohte. “Če odstranite nohtno gubo, tvegate, da bakterije pod kožo in v matrico nohtov pridejo do možnih vnetij in okužb,” pravi soustanovitelj TenOverTen Nadine Abramcyk.

Če dobivate brazilsko manikuro, Lacerda priporoča, da najprej izvedete svoje raziskave in poskrbite, da bo salon, v katerem se boste sestali, imeli tehnike v svoji ekipi, ki so mojster tehnike. Kdo je vedel, da je vaša neredna manikura iz DIY-a dejansko pot do daljšega manija? Tukaj ni nič več preklinjati po naslednjem slip-upu na nogi.