Bright Lipstick Shade Vsakdo v Hollywoodu nosi

tk
Kevin Mazur / Getty; Frederick M. Brown / Getty; JB Lacroix / WireImage

Erin Lukas

6. oktober, 2017 @ 11:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Doseganje šampiona vampirja šampanjca med jesenjo ni prelomno. Pravzaprav je verjetno enako očitno, da ste kot običajno kavo zamenjali za PSL takoj, ko se pijača vrne v meni Starbucks. Toda zakaj je mogoče predvideti, kdaj obstaja še toliko drugih šmink za šminke? Vsaj to je sporočilo, da je tekmovalna sezona celebs, ki so jo v rdeči preprogi v tej sezoni nosili vroče roza šminka, nam pripovedovali.

Dejstvo, da je ob dviganju vlage nosil živahen šmink, je ravno tisto, zaradi česar se vroče roza barva počuti sveže za padec. “Mislim, da je vroča rožnata šminka sveža zaradi padca, ker je tako nepričakovano !,” pravi Daniel Chinchilla, celebrity makeup artist. “Tako smo se navadili na rdeče in slive med jeseni, ki roza samo ujame ljudi iz straže in jih stari!”

Dogovorjeno. Če ste pripravljeni za vse oči, da so na ustnicah, Chinchilla priporoča, da začnete z oblogo svojega molov z globljo linijo kot vaš vroče rožnate barve šminke izbire. Po nanosu šminke preglejte s temnejšo barvo, da poudarite in dodate globino na ustnice. “Poskusite uporabiti podlogo za ustnice čez šminko,” pravi. “Na ta način je lažje mešanje in nimate temnega prstan okoli ust.”

Kar se tiče preostalega ličila, Chinchilla priporoča, da vročo rožnato ustnico povežete s toplimi bakrenimi senčili za oči ali s čistim pokrovom s krilatim podstavkom. “Ne pozabite na nekaj plasti maskare, da bi se vaše oči pople!” pravi Chinchilla. Na lice predlaga črtasto lice s pridihom vrhunca.

Če ste pripravljeni dati vaše šljive in volne za ustnice prelomiti to jesen, smo vprašali Chinchillo za njegova priporočila o najboljših vročih roza barvnih odtenkih šmink za vsak ton kože. Še naprej se pomikati za svoje izbire.

VIDEO: 5 Essential Essentials pod 50 $