Butt Contouring je tukaj

Ker družabni mediji nadaljujejo svojo turnirsko pot v konturiranem trendu, vam prinesemo obris. No, pravzaprav, mi ne prinašaj k tebi – prikazujemo samo video, ki so ga posneli podjetniške duše, ki so ga izmislili.

[PREBERITE: Ste pripravljeni za konturiranje trakov?]

V posnetku, ki je seveda viralen, umetnik v Live Glamu zaznamuje že pert zadnji del in nam nato pokaže, kako ga obrisati s pomočjo Benefit Hoola bronzerja in Anastasia Beverly Hills Glow Kit. Prepričani smo, ko so bili ti proizvodi oblikovani, niso vedeli, da jih bodo uporabljali na nečem, ampak to je svet, v katerem živimo, ljudje.

Imaš pečenke, lov? Imeli smo preveč zabave, da je to živahno videoposnetek #ButtContour z našo bae @ NYCdragun z uporabo @BenefitCosmetics #HoolaBronzer in @AnastasiaBeverlyHills #GlowKit ���� – Video by #LiveGlam

Video objavil LiveGlam (@ liveglam.co)

Resnično sem mislil, da bodo stopala naslednji, da bi se obrnili, tbh. Približujemo se sezoni s sandali, zato se je zdelo, kot da je naslednji del telesa, da bi dobili trend zdravljenja. Kdo je vedel, da bi nekdo tako razmišljal kot sezono bikinijev?

[PREBERITE: Ti si o tem, da bi ta videoposnetek vseboval videoposnetek]

Medtem, ko to poletje ne bom usmerjal v rit, bom še vedno dala rekvizite ustvarjalcem, ki so prišli s svojo tehniko. Morda ni najbolj realističen pogled, ki ga je treba vzdrževati na plaži ali v bazenu (zdravo, vodo, pesek, kremo za sončenje), vendar zagotovo ljudje govorijo.