Christina Aguilera želi ta vintage trend za lase narediti veliko vrnitev

Pred desetimi leti se je iPhone prvič spravil v svet, niste imeli Instagram Stories, da preverite vsakih pet minut, na njih pa so bili skrajni stranski zvoki. Toda veš, kaj se je zgodilo pred desetletjem? Eden od vaših najljubših pop princesov 90-ih, Christina Aguilera, je začela svojo dišavo.

Od takrat ima pevka sedem različnih vonjev po njenem imenu, najnovejši pa je Glam X, vonj po 10. obletnici, sestavljen iz sladkih, začinjenih in mošusnih opomb, kot so karamelizirana breskev, lilija v dolini, jasmin, sandalovina in drugo.

“Želela sem ujeti privlačnost in sladkost ženskosti v eni eksotični mešanici občutljivih florals, začinjene Star Anise in toplih mošusov”, je nam rekla. “Upam, da pršilo GLAM X omogoča ženskam, da se objemajo in raziščejo, kaj počutijo najbolj seksi in samozavestni, tako znotraj kot zunaj. “

TK
Vljudnost

Toda, ker smo na temo nostalgije in eksplozij iz preteklosti, smo morali vprašati X-tino o lepotnem videzu iz preteklosti, ki jo je Kylie Jenner znano prinesla v noč čarovnic. Govorimo o “Dirrtyju”.

POVEZANE: “90-ih Trendi, ki so se vrnili

“Pogled nazaj na moj pretekli videz je vedno zdravljenje, ker iskreno ne čutim, da gre za napake ali moda, da ne gre za glam”, pravi ona o možnosti, da jo nosijo danes. “Gre za raziskovanje in samoizražanje v tem trenutku v času, in sem ponosen na tveganja, ki sem jih vzel, tudi če pogledam nazaj, morda niso bili najpomembnejši. “

Kar se tiče lepote, ki jo hoče vrniti? “Morda bom razmišljal o tem, morda velikih las. Všeč mi je bil pogled moje gospe Marmalade in las je bil tako ’80-ih, vendar bi ga veselo rock v katerem koli desetletju.” 

Vendar ni nič presenečenja, da ima Aguilera tako odprto misel do starševske lepote. Marilyn Monroe in Marlena Dietrich meni, da sta dve njeni največji lepotni ikoni. “Všeč mi je Old Hollywoodski glam”, pojasnjuje ona. “Vedno se vrnem v platinske kurlice z rdečo ustnico. Ta videz je krepko, samozavesten in ženstven. “

VIDEO: Nora cena življenjske dobe lepote

In medtem, ko predstavlja celoten glam, njena rutinska kozmetika je šokantno za minimalistično.

“Odstranim ličila z MAC robčki, očistim z nežnim čistilom in zjutraj in zvečer nanesem kremo za oči. Moja lepota mora imeti dober, bogat vlažilec, da se mojo suho kožo hidrira, “pravi.

Glam X se je začel konec junija v trgovinah Walmart po vsej državi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 30 =

map