Daily Beauty Buzz: Matjaški rdeči ustnik Sofije Vergare

Eden od mnogih razlogov na našem tekmovalnem seznamu, zakaj imamo radi Sofija Vergara: skupaj z njenim brezhibnim komičnim časom, ima sposobnost klasičnega videza lepote videti sveže.

Najnovejši primer: mat rdeča šminka, ki jo je igralka namenila posebnemu pregledu njenega novega filma Film Emoji v New Yorku. Ne glede na to, ali ste na rdeči preprogi, kot je Vergara, ali na večerji s svojimi prijatelji, je šaržna šminka vedno dobra ideja. Za podoben odtenek, kot je Vergara’s, poskusite preklopiti na CoverGirl Outlast Longwear + vlažilno šminko v rdeči maščevi ($ 9, walgreens.com).

POVEZANA: Sofija Vergara ima zdaj najbolj popolne bradavice 

Mehki pernate trepalnice in subtilni rumenjak zaokrožijo ličila Vergare in se osredotočajo na njene ustnice, namesto da se tekmujejo s krepko senco.

VIDEO: Sofija Vergara ima zdaj najbolj popolne bradavice

Medtem ko sta rdeča ustnica in LBD nespodobna kombinacija, se seznanitev lahko počuti precej preveč in zastarela. Vendar pa nove Vergarine pernate čudeže naredijo rdečo preprogo spet občutek novega – in je lahko zadnji potisk, ki smo ga potrebovali, da se končno vzamemo in pokažemo.