Daily Beauty Buzz: Nicole Richie’s Aquamarine Smoky Eye

Poslušaj, v celoti se zavedamo, da sirene (verjetno) ne obstajajo. Tudi če bi obstajali, vemo, da ne bi nikoli nosili dima. To bi bilo preveč zapleteno, kaj, s slano vodo, ki razpade proizvode in uničuje končni učinek in vse. Še vedno, če v hipotetičnem svetu, kjer so sirene lahko uporabile dimljeno oko na način, ki ga naredimo, kjer hodijo, kjer tečejo, tam, kjer ostanejo ves dan na soncu – si predstavljamo, da bo videti veliko kot je akvamarinsko obarvana različica Nicole Richie. 

Včeraj zvečer v #REVOLVEawards v Los Angelesu je zvezda odražala dramo svoje smaragdne zelene številke z dopolnilnimi toni na njenih očeh, ki je nekoliko lažja in hladnejša, ne pa se odločila za popolno ujemanje. 

VIDEO: 6 najboljših drog Beauty Beauty Finds Under $ 15

POVEZANE: Obnovite Kourtney Kardashian’s Frosted Eyeshadow

Če želite podoben pogled na vrtenje, začnite z mešanjem na mešanici sivih in barvnih tonov na enak način, kot bi ga uporabljali s svojim tradicionalnim dima. Nanesite plast senčila za oči, nato sledite tako, da dodate globino v zunanji V in greben. Povlecite majhno količino temne sence vzdolž vaših spodnjih trepalnic, da poudarite obliko, nato prevzamete šimeren vodni ton in ga potegnite na notranji del pokrova. Poskrbite, da je pokritost v središču pokrova – iskri morajo biti vidne, vendar v drugem delu v naslednjem primeru ne boste imeli ostrega kontrasta, boste želeli poskrbeti, da je malo siva pod še vedno vidno. 

Končajte z oblogo in maskarjem, kot se vam zdi primerno, nato sledite v svinčevem svinčniku z golo ali utišano barvo ustnic, da ne boste odvrnili od intenzivnosti, ki jo služi vaš senčnik.