Daily Beauty Buzz: Reverse Cat Eye Kristen Stewart

Nihče nohti razkošno rdečo preprogo lepoto videti podobno kot Kristen Stewart, in obratno mačje oko, ki je igralka nosila na premiero njenega kratkega filma Pridi Plavati je še ena, ki jo lahko dodate v knjige.

Stewart se je mačkalo, ne da bi se držal s povprečno krilatimi oblogami, prevrnil in ga obrnil. Običajno, ko vidimo težko črno črto vzdolž spodnjega pokrova, to naredimo s senčilom za oči, da ustvarimo dimni učinek. Ampak to ni slučaj s Stewartovo ličko za oči. Namesto tega je bil gel svinčnik, kot Chanel’s Le Crayon Yeux Precision Eye Definer v Noir ($ 30; chanel.com), uporabljen za ustvarjanje debele, grafične linije, ki krila. Konec je bil natančen, vendar je še vedno živel. Razmišljaj več Debbie Harry od Audrey Hepburn.

POVEZANE: Najboljši tekoči očesni čopiči za končno nokatiranje očesne mačke

Na zgornjem pokrovu dosežete fino podlogo za podlogo, kot je Chanel’s Stylish Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner v Noir Intense ($ 33, chanel.com), da narišete čvrsto linijo in jo povežete s krilom. Končajte z nekaj plastmi maskara.

VIDEO: 10-krat Kristen Stewart je bil najbolj kul na rdeči preprogi

Stewartova hairstilistka Bridget Brager je leta 70. punk rock vibrira igralko, tako da ji oblikuje naraščajočo, bleščečo blond piksi, razrezano v faux hawk.