Daily Beauty Buzz: sijajni rožnati ustnik Michele Williams

Seveda, svetlo rdeča ustnica bo v počitniški sezoni vedno kričala “zabavo”, če pa matična obleka ni vaša stvar, je vedno mogoče izbrati druge možnosti, ki so enake kot elegantne.

Zadeva v tem primeru: rožnata sijajna ustnica, ki jo je Michelle Williams nosila na premiero svojega novega filma Ves denar na svetu. Če ste bili najstnik v zgodnjih 2000-ih, sijaj za ustnice vam lahko takoj prikaže bliskavice iz debelega, lepljivega izdelka, na katerega ste se v času razredu odvrnili, da so si vedno pazili na vaše ustnice.

POVEZANE: Busy Philipps obarvana Michelle Williams je roza lasje po preveč vina

Ampak kot, kako ste diplomirali srednjo šolo, so se pojavile tudi sijaji za ustnice. Formule so bolj sofisticirane in so pakirane s kondicionirnimi sestavinami skupaj z čim večjim sijajem. Za mehko rožnato sijajno ustnico, kot je Williamsova uporaba hidratantnega pigmentiranega sijaja, kot je Chanel’s Rouge Coco Gloss v Tendresseju ($ 30, chanel.com).

VIDEO: 5 načinov za izboljšanje tvojih trepalnic

Williamsova ohranjena njena sijajna ustnica je videti elegantno, tako da jo je dokončala s subtilnim šampanjskim senčnim očesom, ki se je potegnila po svojih pokrovih in vzdolž njene spodnje mehke linije ter nekaj plaščev maskara. Kratke plasti njene podpisne beline blonde pixie cut so brusili na stran, da kratki dolžini malo telesa in teksture.