Daily Beauty Buzz: sijajni ustni lip J.Lo

Nazaj v srednji in srednji šoli je bil kristalno čisto sijaj za ustnice verjetno najpomembnejši del vaše rutine ličenja. Skupaj z zagotavljanjem vašega kul dekle status, lepljivost in dolgotrajno bleščanje prišel tudi z nosi izdelek ustnic.

Leta 2017, skupaj z dušilci, plaščami in modrim senčilom za oči, je sijaj za ustnice še en trend 90-ih. Če ste večino desetletja preživeli z lasmi, ki so se oblekli v vašo sijočo ustnico, morda ne boste popolnoma prodajali pri zamenjavi svojih kilogramov in tekočih šmink za sijaj. Vendar pa bo Jennifer Lopez’s 2017 Latin Billboard Awards ličila videz spremeni vse to. J.Lo se je seznanila s kovinskim rdečim rjavim očesnim okusom s sijajno golo ustnico, ki je bila nekaj odtenkov kot ličila. Rezultat: Usnja, ki naredi dimljeno oko in bronasto kožo, je še bolj seksi.

POVEZANE: Enostaven ponižnik J.Lo je rešil vse vaše dileme za nočne noči

Če si želite ogledati videz, uporabite koktejl L’Orealovega nežnega barvnega ustnika v Nude Star in Spicy Blush (po 8 $, target.com). Te cevi so odporne proti gubam, vodotesne in še bolje, zagotavljajo enake sijaje kot bleščice sijaja od vaših šolskih dni minus lepljivo konsistenco.

VIDEO: Jennifer Lopez: 50 najboljših oblečenih v Hollywoodu

Izgleda, da bodo naši matri šminki tekli na odmoru.