Dokaz, da ga Ashley Graham ubije kot rdečelaska

Tukaj je nekaj novic za vas jeseni ponedeljek: ta svet pripada Ashley Grahamu in samo živimo v njem. Čudoviti model je razčlenil skoraj vsako poklicno mejo, ki vsakomur dokazuje, da ko deklica ima ambicije in trpi, nima ničesar, kar ona ne more storiti. Haters lahko sovraži, Ashley Graham bo samo zmagal. In njena najnovejša fotografska fotografija je najboljši dokaz, da je Graham nič drugega kot zmagovalec.

Model je vzel v Instagram, da bi pokazal nekaj zaslona, ​​ki jih je Fashion Unfiltered vzel iz njene najnovejše številke. Recimo, da je niste nikoli prej videli. “In rekli so, da nisem uredniška punca ..”, napisala eno od fotografij Grahama in je verjetno naš najljubši.

Pokaže ji, da nosi precej nič drugega kot rdeča lasulja in ujemanje laka za nohte. Njeno telo bo pustilo, Graham popolnoma vleče to ognjeno senco za lase. Ali smo omenili, da ni nič, kar ona ne more storiti ?! Oh, prav, smo.

POVEZANE: Ashley Graham Gave Honey Blonde Hair je trenutek

In rekli so, da nisem uredniško dekle .. �� | Sneak peek iz moje @fashionunfiltered zgodbe, ki sprosti Mon! | #slay #beautybeyondsize

Fotografija, ki jo je objavil A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Načrtovalci za videz morilca so frizerka Romina Manenti in umetnik za nohte Honey. Šminka umetnika Vincent Oquendo je uporabila samo Marc Jacobs’s New Sheer Gel šminko v Anais.

Vse ostalo je Graham, seveda.