Dr. Jart + Water Drop Moisturizer je moj edini rešitelj v 90 stopinjah

Želim filme bolje ilustrirati poletje v New Yorku. Zapečajoči znoji obraza voznikov podzemne železnice, upanje pričakovanj vlakov, ki se hitro spuščajo, nekoliko (kinda ???) osvežujoč vetrič. Ličila … drži za drago življenje.

Zaradi tega poskušam ohranjati svojo rutino nekoliko enostavno ali pa vsaj držati lahkih formul, ki ne otežujejo obraza mojega obraza in vlažnost. Verjemi mi, podobno je teži slona, ​​ki sedi na obrazu. 

Vlažilec? Bolje je, da je svetlo in osvežujoče kot brizganje vode, zato je Dr. Jart + Water Drop Moisturizer ($ 36; birchbox.com) popolnoma ustreza računu. 

POVEZANE: Ta Eyeliner je ostal na celotnem srečanju

Odkril sem to med nedavnim izletom v Birchbox (trgovino z lepoto, ki jo lahko izgubite med maskami za lase, maskarjem in minisom), in pravkar mislil, da je ime zdelo srčkano. Dr. Jart + je tudi eden mojih najljubših blagovnih znamk za nego kože, zato ga je bilo preizkušanje neprimerno. 

To je precej morda eno izmed najbolj krepilnih in hladilnih obraznih losjonov, ki sem jih kdaj uporabil.

Formula je podobna lahkemu, tempranemu gelu, vendar razprši še lažji in kot že ime pove, kot nekakšen film o vodi. 

POVEZANE: Ali ste lastnik tega pomembnega poletnega izdelka za nego kože?

Prav tako je hladnejša od večine vlažilnikov, ki sem jih uporabil, zato se zjutraj zbudim in moja enota ne more preseči vročine, to je poziv za zbujanje, ki ga potrebujem – veliko boljši od sporočila o žarjenju, ki prihaja iz mojega telefona 6.00. 

Če bi se lahko samo potopili v kristalno modri bazen … 

Še bolje, ta izdelek je namenjen vsem vrstam kože, in cenim to, ker je moja koža lahko suha in mastno v sladkem, sladkem poletnem času. 

To je postalo redna rezina v moji vikend paket, edina škoda, ki bi jo poročal, je, da nima dodanega SPF, zato morate biti prepričani, da ne preskakujete tega koraka na poti. 

Priporočam, da vzamete steklenico. Ker lahko vaši lepotilni izdelki ponovijo osvežujoče jarke potapljanja v kristalno kul bazen, skočite na to.