Drži vrata: Igra prestolov ščetk za ščetke je resnična stvar

Vi ne potrebujete več dostopa do Dvorane obrazov in tvegate, da vas je The Waif zadel vaš ušesek, da bi spremenili svoj videz na muharju, la Arya Stark.

Catch 96, britanska blagovna znamka blagovne znamke orodja, je pravkar izdal niz ščetk, ki jih navdihuje najljubši fantazijski epski. Sedem ročic nosi oznako druge hiše Igra prestolov– to je House Stark, hiša Lannister, hiša Greyjoy, hiša Targaryen, hiša Baratheon, hiša Tully, hiša Martell – z eno ščetko, na vrhu z isto roko simbola Queen / King Tyrion Lannister trenutno nosi. 

<h1>Igra prestolov ščetk za škornje s Catch 96</h1><p>“></p></div><div class=
Vljudnost
na voljo na Catch 96
40 $

NAKUPUJTE ZDAJ

POVEZANE: Stephen Colbert’s Favorite Igra prestolov Znak vas lahko preseneča

V bistvu so ekvivalent Valjevskega ječevega meča za vaš arsenal ličenja, čeprav imamo eno vprašanje: Kje je House Tyrell? Ali je še prezgodaj za začetek kampanje, da Olenna in Margaery dobijo zbirke, namenjene samo dvema izmed njih?

Ne govorimo o tem, če lahko pričakujemo, da bo Ed Sheeranova glava sčasoma krasila konec prihodnjega seta. 

VIDEO: Igra prestolov: Kaj je naslednje za Jon Snow in Danerys?

Pojdite na catch96.com zdaj in pobrati nabor za 40 $, preden se prodajajo v celoti. Za svoje prijatelje, ki so bolj v Harry Potter kot Jon Snow, The Catch 96 nosi tudi komplete za čopiče, ki se hvalejo vsaki hiši v Hogwartsu, ali pa so okrašeni tako, da izgledajo kot čarobne palice in časovnike.