Eden od šefov ličil iz švedske kozmetike prodaja vsakih 6 sekund

Ni prepričana, da je primerjalni premaz res potrebno? Naslednji stat je morda dovolj, da se popolnoma premislite. 

Po e.l.f. Kozmetika, eden od njunih primerjalnic, se prodaja v ZDA vsakih šest sekund. Zakaj ljudje izberejo e.l.f. nad drugimi primerji v pomožnem prehodu? Blagovna znamka ima možnosti -20, ki so natančne – vse so na ceni 15 USD ali manj. Obstaja ena za vsak tip kože in skrb, in prihajajo v paleto formulacij, vključno s tradicionalnimi tekočinami, balzami, meglicami in celo masko za obraz. 

POVEZANE: Eden od teh $ 27 dnevnih vlažilcev prodaje vsakih 15 sekund 

Z mnogimi, ki jih lahko izberejo, je morda težko vedeti, kateri je najboljši za začetnike novinca. Predlagam, da se prikaže primer brez porekla ($ 10, Target.com). Na vrhu ohranjanja ličila od drsenja off vašega obraza čez dan, ta primer cilja skupno nego kože obesi: velike pore. Formula, podobna gelu, zapolnjuje pore, drobne linije in gube, da pred ličenjem gladi vašo kožo. Ne samo, da bo s tem pripomoglo k uporabi temeljev, prikrivača in podobno, vam bo dalo najbolj naravno končno obdelavo. Zeleni čaj ter vitamini A in E so vključeni v mešanico, da se celo teksturira in neguje ter obnovi dolgotrajno kožo.   

VIDEO: 6 lepotnih izdelkov pod 12 $ bi morali kupiti v drogeriji

Sam primer je precej enostaven za uporabo. Ko očistite in posušite kožo, jo preprosto črpate v dlan in ga masirajte po vsem obrazu. Ko je nastavljen, lahko začnete uporabljati kakršne koli ličila, kako izgledate za ta dan. 

Kot urednik lepote, ki poskuša zmanjšati število izdelkov za ličenje, ki jih uporabljam vsak dan, sem vedno preskočil primer. Ampak dodatni 10 $ in ena minuta, ki je potreben za uporabo tega primerka, je vreden mehkega, končnega nivoja fotofiltra, ki ga dobim s svojim korektorjem, ko ga uporabljam. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 23

map