Želite, da bi ujeli vse te krtače Pokémon Makeup

Želite biti najboljši, kot nihče nikoli ni bil?

Vsaj v lepotnem okolju lahko ta pokemon krtačni čopič, ki ga navdihuje Pokémon, pomaga pri doseganju slanosti Ash Ketchum. Podjetje Etsy, ki temelji na Nizozemskem, je Sim Janhom uporabil Eevee kot svojo muzo – verjetno najlepši Pokémon iz prvotnega 150-in razkril celoten nabor orodij v skoraj vsaki evolucijski obliki, ki jo bitje prevzame.

tk
Vljudnost

POVEZANE: Držite vrata: Igra prestolov šminke so resnična stvar

Komplet Pokémon vsebuje devet krtačk skupaj: krtačo za poudarjanje, ravno senčilno krtačo za senčilo, veliko krtačo za mehčanje, krtačo za oči za eyeliner, majhno mešalno krtačo, krtačo za eyeliner, ščetko za šminko, majhno ravno ščetko s ščetko, in še bolj natančna krtača s čopičem.

Komplet je na voljo preko Janhomove trgovine Etsy SimbaeShop. Obsedeni smo s zapletenimi podrobnostmi, ki jih postavlja v vsako razvito ponovitev Evie, da ne omenjamo, kako nakupovanje v svoji trgovini na našem telefonu traja daleč manj podatkov in baterije kot pet-sekundna seja Pokémon Go.

VIDEO: Svet Pokémon Go je razširjen

Poleg njenih pokemon tematskih setov ima Janhom tudi Igra prestolov, Sailor Moon in Wonder Woman. Pojdite v njeno trgovino Etsy in pokrijte Pokemon za $ 43.