Ena lepota, ki jo Cate Blanchett želi nikoli ni poskusila

Cate Blanchett že vrsto let presega najboljše oblečene sezname – in povsem odkrito, bi bilo izziv, da bi našli fotografijo oskarjeve zmagovite igralke, kjer ne bo videti čudovito čudovito. Toda, čeprav nam je težko zgolj smrtnik verjeti, da je 47-letna zvezda, s katero trenutno igra Prisoten na Broadwayju – lahko naredi kaj narobe v lepotni službi, vztraja, da ima v svojem uspešni karieri pravičen delež napačnih stopenj. Prejšnji teden smo se pridružili Blanchettu ob praznovanju novega dišave Giorgio Armani Si Rose Signature (ona je obraz kolekcije) in jo prosila, naj razkrije največji obžaluje kare. In podobno kot njene rdeče preproge, njeni odgovori niso razočarali.

“Ne maram preveč potegnjene obrvi, in enkrat sem to naredil za vlogo,” je povedal Blanchett. »Bilo je grozno in trajalo je večno, da bi se vrnila noter.« Medtem ko je debelina debelejšega obrata na vrhu seznama prelomov lepote, je bila le ena od mnogokrat, da je Blanchett spremenila svoj videz za projekt in se kasneje soočila s precej neprijetnimi reprecusijami . “Ko sem igral kraljico Elizabeto, sem obril mojo lasje – in to je bil izziv, ko je zrasel nazaj,” je rekla o dramatičnem videzu, na sliki spodaj. 

TK
© Universal / Vljuden Collection Everett

»Za drugo vlogo sem si enkrat obril celotno glavo,« je nadaljeval Blanchett. «V resnici sem ljubil, da so mi lase super kratke, toda v začetnih fazah rasti, sem izgledal kot teniški krog. To je vmesna točka, ki je vedno zelo težka – to je, ko imate obžalovanje. ” 

Razen Blanchettovega preteklostnega faux pasu smo od zvezde prosili, naj se izlije v njene trenutne lepotne favne, od njenih dišavnih preferenc za nego kože, ki vsako noč ohranja njeno kožo na Broadwayu. Pomaknite se navzdol po polnem klepetu.

VIDEO: Ali je oscar vreden samo 10 dolarjev?!

 

V stilu: Ko izberete vonj za obrabo, kaj bi rekli, da vas takoj privlači v pravi?
Cate Blanchett: Zame je vedno čutna in zasebna povezava. Mislim, da to obide vaš intelekt in na nek način vodi do svojih čustev. Vedno jih pritegnem na vonje, ki imajo citrusno opombo ali imajo to bazo kipi v njej, kar Si očitno ima, ker mislim, da imajo neke vrste skrivnost in globoko čutnost, ki jo resnično privlačim.

Najnovejši vonj v zbirki Si ima močne note rose, kjer dišava dobi ime. Ali so rože vaš najljubši cvet, osebno?
Definitivno eden od njih, zagotovo. Roses so tako raznoliki – ko slišiš, da se je v njej dvignila dišava, misliš: “Oh, moja dobrota, to bo tako sladko”. Ampak presenetljiva stvar v tej ponovitvi družine dišav Si je, da ima ena vrtnica travnata pazite na to, druga pa ima skoraj pikantno kakovost, zato ima rožnati videz dišave, a to ni sladko. To je globlje od tega.

TK
Vljudnost

POVEZANE: Cate Blanchett’s Beauty Transformation

Ali vas rože spominjajo na kaj posebnega?
No, vedno mislim Alica v čudežni deželi. Veste, kdaj dišate vrtnice in so zelo prašni ali pa so zelo travnati? Prav tako mi je všeč tekstura rože. Lepo so v vseh državah: lepe so, ko so popki, lepe so, ko se odpirajo, lepe so, kot da so na njihovi popolnosti, na najvišji točki cvetenja in Čeprav so še vedno razdražljivo lepi, ko upadajo. So samo lepa roža, ki ima bodisi v vazo ali na vrtu.

Kakšna je vaša splošna smernica za uporabo dišave – ali obstaja preveč spritev?
Stalno ga uporabljam in zagotovo na vseh impulznih točkah. Vedno hranim vlažilno vrečo in steklenico dišav, ker nikoli ne veste, kje boš končal čez dan. Ljudje pogosto mislijo, da je nošenje dišave nekaj, kar počnete za druge ljudi, vendar je zelo osebno za vas. Če je na pulznih točkah, potem lahko tudi vonj. To je zelo vzpodbudna stvar za izboljšanje razpoloženja.

Torej je varno reči, da je to eden izmed vaših najljubših lepotnih ritualov?
Zanimivo je, da ljudje pravijo, da je to “lepotni ritual”, ker tega ne vidim kot lepoto. Mislim, da ima to bolj povezano s svojim čustvenim vesoljskim prostorom, ki je osebno. V svojem življenju imam zelo malo časa , zato je vse, kar je povezano z lepoto, zelo ekonomično. Uporabljam isto linijo za nego kože za … bog, verjetno šele že šestnajst let. Nekako je, kot da sploh ne moram razmišljati o tem. In jaz ne nosim veliko ličenja iz dneva v dan, razen če sem na odru.

Kateri izdelki za nego kože so vaši izdelki?
V svoji torbi vedno imam SK-II obrazno zdravilno esenco. Lahko ga razpršite čez dan, in je nezdružen, tako da ne ovira ničesar, kar si dal. Pogosto se mi zdi, da so izdelki za nego kože zelo parfumirani. Všeč mi je nekaj, kar opravlja delo, vendar je bolj nevtralno od tega.

Trenutno začnete igrati s starši Prisoten na Broadwayu. Kakšen je vaš pristop za vlogo, lepotno?
To je precej naravni videz, vendar je lahko nekoliko brutalno na odru, ker nenehno vzamete in pomivate ličila. Resnično je tako pomembno, da obraz pravilno očistite in imam nekaj kisikovih obrazov.