Fundacija InStyle’s Beauty Writer se zakriva

Kadarkoli sem povedal prijateljem, družini in mojim oddelkom za lepoto, da so imeli slabe hormonske akne, mi nihče ni verjel, in dolgujem vse do Anastasia Beverly Hills’s Stick Foundation.

Skupaj z vsakim zdravljenjem in naravnim zdravilom, ko sem se prvič začel boriti s cističnimi napadi aken, sem poskusil cel kup temeljev, da bi našel najboljšo, ki bi prikrila stanje moje kože. Pre-acne težave sem samo nosil skrinjica, tako da prehod na polno pokritost temelj, ki ne bi počutili težke ali zaslužiti cakey okoli mojih mozolji je bilo težko, naj rečem.

POVEZANE: Te 6 maske za obraz so najhujše nočne more Pimple

Po poskusu številnih tekočih formul, ki so bodisi oksidirali ali niso naredili mojih mozoljev (skoraj) nevidni, sem bil pripravljen dati enemu od palic sorto strel. Medtem ko je Anastasia znana po svojih izdelkih za čelo in paletah, ki spodbujajo žarek, se lahko fondacija Stick (25 USD; sephora.com) tudi zadrži.

Kremasta, neprozorna formula gladko gladi direktno iz cevi in ​​se stopi v kožo, tako da ni mogoče zaznati. Čeprav ima matiran konec, se premika s svojo kožo, tako da izgleda naravno in ne, kot da nosite plasti ličila. Vendar, kar me je resnično prodalo, ko sem naredil to novo palico, je bilo, da se kljub temu, da se je v New Yorku vdihnila, se temelj ni nikoli ustalil v moje mozolje ali se je začel piti, ko se znojim. Če ga povzamemo: ne potrebujemo dodatkov.

VIDEO: Realni stroški mikrobodilskih in drugih postopkov lepote

Čeprav sem se obrnil na recept, da bi podkrepil svoje hormonske akne, sem z uporabo te temelje zagozdil. Navsezadnje se moje brazgotine po zlomu ne bodo skrivale.