Geode Nail Art prinaša vašo kristalno obsedenost do vaših prstov

Ta kristalno obremenjen življenjski slog je prava stvar, samo vprašajte Spencer Pratt. Ne glede na to, ali kupujete v dobrih vibracijah, ki so povezani z vašim kosom rose quartz (avtorjeva opomba: imam delček ametista, ki sedi na svoji mizi in še vedno čakam na to, da postanem manj nor), ni zanikanja moč, kristalno infused, ima v lepoti. Zdravilni kristali so se začeli pojavljati v negovalnih kremah, lakov za nohte in celo zagotavljati celotno izsušitev. Seveda bi bil naslednji logični korak, da jih vključimo v nohtno umetnost.

To je tisto, kar je manikir Taylor Johnson, a.k.a. TaylorNailedIt na Instagramu, kar je povzročilo krasen geode-navdih mani zgoraj. Obstajajo dva načina, da se izognemo videzu: v Taylorjevem primeru je postavila več sivih in vijoličnih barv za nohte, ki so posnemala naravni videz geode in nato prelila učinek s peščico kristalov, zgoščenih v središču nohta.

POVEZANI: Spencer Pratt Je Guru za nego kože, ki ga nisi nikoli poznal, da si potreboval

Druga metoda vključuje nanašanje več plasti gela ali običajnega laka za nohte, nato pa z električno datoteko razkrije vzorec geode, kot je prikazano v spodnjem videu.

#geodenails

Objava, ki jo je dala Jessica (@_jessnails_)

To ni ravno najbolj tehnika, ki je prijazna do DIY-jev, je zagotovo omalovažna, da gledamo – to nismo bili navdušeni, saj smo odkrili dejansko geodo, kladivo v roki, pred desetletji.

VIDEO: Kako obvladati gledanje zvezd Manikura

Če je počasna razkritje tvoja stvar, se prepričajte, da pokažete svoj manikristični video ali slike videza zaradi jasnosti. Spravi se v ashtag #GeodeNails in pusti, da se zalezovanje začne.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map