Gigi Hadid nosi nosorogovo ličilo za oči, vsi nosimo rhinestone oko ličila

Gigi Hadid, ki je gem, ki je ona, nas je ravnokar opomnil, da moramo malo večkrat pogubiti blinga. Seveda, no-makeup makeup je super in vsi živimo za temno vampy ustnico, ampak diamanti so najboljši prijateljica dekleta. Prav? 

Supermodel je dobil vse za Tommy x Gigi dogodek na Japonskem, kjer je bil njen videz dokončen in je imel popolne (in čudovite, neverjetne) Harajuku vibracije. V njenih lasih so srčkani in zelo trendi poluni peciva, bela in črna grafična manija ter najbolj razburljivi, okrasni nosi v notranjosti svojih očes. 

Sprva sva mislila, da je Gigi preprosto imela nekaj mega notranjega očesa, vendar smo kmalu spoznali, da je dekle vzgojila njeno temno modro oko ličila z malo iskric. 

Harajuku vibes! ���������������� so bili tako v Japonsko! �� @erinparsonsmakeup �� @nailsbymarysoul ���� @brycescarlett @tommyhilfiger @tommyxgigi

Fotografija objavila Bryce Scarlett (@brycescarlett)

POVEZANE: Temni krogi ne stojijo proti temu novemu čudežnemu korektorju

Njena očesna slika vključuje tudi dva druga okrasna očesa na zunanjih kotičkih njenega očesa in eno pod koncem njene obrvi.

Da, to je še ena zmaga našega dekle Gigi! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 16

map