Gina Rodriguez se je znebila njenih las za najboljši razlog

Fantje, Gina Rodriguez nam daje večji #hairenvy tako na zaslonu kot tudi izven njega (Jane Devica imeli so najboljše valovite lase, hvala ti) za zelo dolgo časa. Zato nas je presenetilo, ko smo sprva ugotovili, da igralka adieu ji dolge ključavnice. Ampak ne spravi se šele še, ker je A) njen novi “izgleda UH-MAZING in B), to je vse za dober vzrok.

Rodriguez je najprej utrnil precej dramatično fotografijo njenega konca. Ne bomo lagali, naš odziv na to je bil: Sveti sh * t! Toda potem smo prebrali njeno sporočilo in rekli: “Brez lase, ne zanima se” #locksoflove “, kar pomeni, da je igralka dejansko donirala svoje lase Locks of Love, neprofitni dobrodelni ustanovi, ki daje otroke, ki trpijo zaradi dolgih las, -termsko medicinsko izpadanje las. Ali vas to še bolj ne zanima za Rodrigueza??

POROČILO: Gina Rodriguez začenja močno #MovementMonday za podporo latino igralcev

In danes smo končno videli njeno novo “narediti, in je tako lepo. Izgleda, da je Rodriguez dobil ramensko bob, ki bo sodeč po njenih besedah ​​dobila navaden navad. Toda – bodimo resnični – to že imamo radi!

Kratki lasje, ne maram. Ha. Ni res. Potrebno bo nekaj prilagajanja. Bomo malce nor, dokler se prašni prah ne ustali!

Fotografija objavila Gina Rodriguez (@hereisgina)

Gina FTW!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − 31 =

map