Glosir Pravkar je začel reševanje vaših zlomov

Obstaja neskončnost duosov bolj ikoničen kot akne in občutljiva koža. Kombinacija temperamentne oblike in kroničnih zlomov (ne glede na to, ali se ukvarjate z belimi glave, cistami ali črnimi glavami), iščejo izdelek, ki zdravi napake, ne da bi se poškodoval kože. Hitro držite zavihke o tem, katere aktivne sestavine morate izogibati, skupaj s tistimi izdelki, ki jih je mogoče popolnoma izključiti iz kabineta za medicino.

Do konca 20-ih let sem bil eden od tistih nadležnih ljudi s čisto kožo, katerih rutinska kozmetika je obsegala samo čistilo, vlažilno kremo in SPF. To se je spremenilo, ko sem začel trpeti zaradi hormonskih zlomov na čeljusti, ki so bili imunski na vsak produkt za boj proti aknamu, ki sem ga poskusil.

POVEZANE: kako osramotiti vašo suho zimsko kožo

Poleg mojih bojnih aken je tudi moja koža občutljiva, kar je pripeljalo do tega, da mi je dražil, preden sem preizkusil kakršnokoli topikalno zdravljenje, preden so mu predpisali spironolakton (zdravilo za krvni tlak, ki se uporablja za off-label za hormonske akne ) moj dermatolog.

En izdelek, s katerim se nikoli nisem zmešal, je piling. Seveda, s čiščenjem vaše kože mrtvih celic lahko pripomognete k zmanjšanju zlomov, vendar se mi občutljiva koža začenja ožariti, ko razmišljam o grobem, fizičnem drgnjenju z mrzlico proti mojemu obrazu, kot je sir.

Danes je Glossier pravkar spremenil igro za piling-phobics. Kulinarične priljubljene tisočletne znamke za lepoto blagovne znamke so obsedene z minimalističnimi, vsakodnevnimi izdelki za nego kože in izdelki za ličenje, zaviti v zelo “gramozno embalažo”, je začela Solution, piling kožnega popotnika, ki cilja na akne in pordelost.

VIDEO: 5 izdelkov za pomiritev kože

Rešitev je tekoča formula, ki jo poganjajo kemični eksfoliatorji, namesto grobih fizičnih. Mlečne in glikolne kisline so dve AHA-ji, ki zmanjšujejo akne, temne lise in razširijo kožo, da izboljšajo ton in teksturo. Salicilna kislina je BHA, ki zmanjšuje in preprečuje poškodbe tako, da razkrije pore z zlomom oljnih vezi, zaradi katerih se mrtve celice zaprejo na kožo. Četrta PHA kislina, glukonolakton, piling, medtem ko je kondicionirana in vlažilna. Pomirjujoča mešanica aloe, glicerina in niacinamida zaokrožuje sestavine, da koža ostane mirna.

Glossier Solution Exfoliating Skin Perfector
Vljudnost
Glossier
$ 24

NAKUPUJTE ZDAJ

Moja hormonska akna se je sprijaznila s spironolaktonom, temne črne lise pa ostanejo opomnik. Še vedno imam čudno bele glave po tednih skrajnega stresa ali od mastnih čudah, ki me stalno pasejo čelo. Čeprav sem v svoji rutini vedno imela strogo politiko brez pilinga, ko mi je Glossier prišel do decembra, da bi ugotovil, ali bi me zanimalo testiranje Solutiona, je moja edinstvena formula prepričala, da izdelek dobim še en strel.

Ker je moja koža občutljiva, sem Solution vključila v svoj nočni rutinski program vsak drugi dan. Po čiščenju in pred uporabo mojega proti-staranja seruma in vlažilnika pritisnem bombažno blazinico (paketi, ki jih je Glossier danes primeren tudi začel) na vrhu steklenice in potopite natočeno blazinico čez celoten obraz.

Glossier Cotton Rounds
Vljudnost
Glossier
4 $

NAKUPUJTE ZDAJ

Po uporabi prvega režima, se je moje T-območje skoraj takoj počutilo – in videti manj mastno. S stalno uporabo, sredi dan sijaj, ki običajno povzroča, da moj skrivalec oksidira skoraj ni obstajal. Obstaja tudi padec števila naključnih bele glave, ki jih dobim na čelu in okoli mojih ust. Ampak, osebno, sem videl največje izboljšanje temnih točk na spodnjem delu mojega obraza od mojih preteklih hormonskih zlomov. Po približno enem mesecu uporabe Solution-a so lažji in ne potrebujem korektorja s popolnim pokritjem, da jih lahko pokrijem več. Pravzaprav ne čutim potrebe, da bi jim prikrila kakšnega pomirjevalca, preden se hitreje potegne v bodega.

Kaj manjka tudi? Kakršna koli tesnost ali draženje, kot sem doživela, ko sem poskusil druge pilinge. Moja koža presenetljivo ni postala suha, rožnata ali rdeča od uvedbe Rešitve k rutini za nego kože.

Exfoliating se zdaj odzove na seznamu strahov, ki jih osvojim.