GLOW je najbolj noro-neverjetno ’80s Makeup pogledi ves čas

TK
Erica Parise / Netflix

Marianne Mychaskiw

30. junij, 2017 @ 16:30

Če še niste pretočili vseh 10 epizod prve sezone GLOW, takoj preideš na svoj račun Netflix – serija je fiktivno prevzeta Gorgeous Dame Wrestling, ki je bila resnična, sindicirana wrestling show, ki je bila velika v osemdesetih letih, z najbolj badass ženskami, oblečenimi v enako-badass značke kostume. 

To je bil strastni projekt za ličilnico Lana Grossman, še posebej, ker je dejansko odraščala gledati izvirnik GLOW na televiziji v 80. letih. “Bilo je nekako lepo, ker sem delal Mojstri seksa, Betty Gilpin, ki je igrala Debbie Eagan, je imela luč v zadnji sezoni. Vstopila je in prosila, naj si za lasje izposodijo lasuljo, medtem ko ji je oddelek za lase pomagal ven, sem jo vprašal, za kaj kaže, da je za, “nam pove.” Bila je kot ” GLOW,”in jaz sem bil,” Misliš na Gorgeous Dame Wrestling?”Ko sem bila stara 10 let, je bila moja obsedenost v življenju. Bil sem v tej starosti, kjer sem bil dovolj star, da sem ostal in gledal, toda premlad je bil, da bi imel življenje v soboto zvečer, in bil sem samo obseden z njim. Vedno sem spraševal ljudi, ali so se spominjali predstave, vendar niso nikoli naredili, zato sem se spomnil, ko mi je povedala. Poklical sem svojega agenta, da vidim, kako se lahko vključim. Kot, sem se rodil, da naredim to predstavo. “

Prepričani smo, da nihče drug ne bi mogel storiti bolje. Ker znaki v seriji Netflix niso bili neposredne interpretacije resničnih rokoborcev na izvirniku, je Grossman nekoliko potegnil referenčne fotografije nekaterih žensk, ki so bile v GLOW-u, pa tudi iz svojega otroštva. Bila je tudi združitev vrst – dejansko je sodelovala z vodstvom oddelka za lase prireditve Jezen moški, da ne omenjam, Alison Brie in Rich Sommer, a.k.a. Trudy Campbell in Harry Crane, respectively. “Razlike tega in Jezen moški da nisem bil za čas za čas Jezen moški se je dogajalo, tako da so se obsežne raziskave odzvale na ta pogled, “nam pove Grossman.” Spomnim se GLOW živahno, zato sem v bistvu spoznala mojo bleščečo fantazijo. ” 

Za Grossman in njeno ekipo je bilo pomembno, da je ličila izgledala, kot da bi dekleta to lahko storila sami. “Poskusi, da bi izgledali kot nepravilni, je težko, ker je naš nagon, da igralci gledajo po svojih najboljših močeh, vendar se moramo vrniti in narediti eno oko nekoliko neravne zaradi realnosti,” dodaja. V zadnjem tekmovanju je ekipa eksperimentirala z grafiko Jem in Hologrami-esque oblike, ki so se končale in izgledale bolj uredniške od domačih.

Grozmana smo prosili, naj iz svojih filmov pripoveduje nekaj svojih najljubših lepotnih trenutkov, katere največje ovire so pri super-fizični vlogi vsakega dekleta in seveda navdih, ki jih je pritegnila.  

VIDEO: GLOW pove toplo, prepričljivo zgodbo v svetu 80-ih ženskih rokavic