Hailey Baldwin izgleda kot zadnji supermodel 90-ih na tej fotografiji

Ah, 90-ih. Desetletje pasovih fantov, razpoloženjskih obročkov, kombinezonov in suhih obrvi. In medtem ko so nekateri od teh trendov definitivno morali ostati pokopani, smo bolj kot z veseljem sklicevati se na dober stari čas, ko gre za modele. Ker, bodimo iskreni, bodo 90-leti v zgodovini zapadle kot na desetletje supermodelov. 

Medtem ko je v današnjem času nov model “It” (Gigi! Bella! Kendall!), Je eden izmed nas samo injiciral velik odmerek 90-ih nostalgije. Govorimo o Hailey Baldwinu, očitno. 

Čudovit model, katerega lepota očitno presega časovna obdobja, izgleda na končni 90-letni supermodel v oglasni sliki za novo kampanjo Guess fall.

nova @GUESS kampanja, ki jo je @rayanayash izpuščal v 2 tednih. Hvala, @paulmarciano ����

Fotografija objavila Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

Najprej njeni voluminozni valovi povsem ukradejo predstavo. Njene ključavnice nas spominjajo na zavidljive lase Cindy Crawford in Claudia Schiffer iz dneva v dan. In s svojo ličenje ohranja na naravni strani, Hailey samo utrudi brez napora seksa, da so “supermodeli 90-ih so bili znani po.

Če želite več dokazov o zgoraj navedenem, poglej ne dlje od njenega računa Instagram. Baldwinova krma je polna snaps, ki vam bodo dali glavne #hairinspo. 

Valovi: preverite.

donezo ��

Fotografija objavila Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

Eleganten ponatail: Preverite.

MetBall 2016. Zahvaljujemo se vam na @tommyhilfiger za sestavljanje te neverjetne obleke. ����

Fotografija objavila Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

Pletenice: preverite!

����

Fotografija objavila Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

Enako velja za tisto ’90-letnico, ki smo jo omenili prej. Mislim, nič ne dopolnjuje sporočila tako kot a Baywatch-navdih za kopalke:

��

Fotografija objavila Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

Ne moremo čakati, da bi videli več slik iz kampanje Hailey’s Guess in spominjali na preteklost. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 + = 70

map