Jaclyn Hill nam pove vse, kar moramo vedeti o krtačnih ščetkih

Včasih smo tako razočarani, da naša ličila ne delajo za nas, ampak se izkaže, morda ni paleta za senčilo navsezadnje. “Če razumete vaše ščetke, lahko razumete ličila,” pravi Jaclyn Hill v svojem najnovejšem videoposnetku v storitvi YouTube “My Go To Fierce Makeup Look”. Jaclyn opozarja, da je navadno preveč ljudi, ki mislijo, da ne morejo narediti ličila hitro kriviti izdelek za svoje težave, ko resnično bi morali kriviti svoje ščetke.  

Z Jaclynovim ličinkom smo popolnoma napeta, vendar se strinjamo, da včasih ne poznate vaše ličila, dokler ne poznate ščetk. Tukaj je razčlenitev vsake čopičke, ki jo je Jaclyn uporabila, da bi si jo lahko ogledala. 

Oči

Če želite uporabiti, kar ji imenuje njena “prehodna” senčna senčila, uporablja naravno krtačo, naravno krtačo, Morphe M441m, v grebenu njenih vek. Jaclyn pojasnjuje, da izbere to vrsto čopiča, ker pravi, da naredi čudovito delo pri ustvarjanju lahkega, pernatega videza pokrova. 

Nato z Morphejem uporablja M433 krtačo, ki se zdi podobna prvi krtači, vendar je dejansko nekoliko krajša in gostejša. Na ta način se lahko resnično pakira na senci z uporabo navzgor in navzdol odskakanje gibov in mešanje ven, ko je senca na pokrovu. Od tam uporablja krtačo Morphe M439 za nanašanje senčenega senčila (tako perf in bleščeče, btw).  

Za senčilo pod senčilom gre v senčilno krtačo E3 Morphe Elite Collection in jo potegne vse od notranjega kota do zunanjega kotička pod njo. Nato se s temno senco vrne na spodnjo mejo trepalnice z majhno natančno krtačo iz kolekcije Sigma Extravaganza, jo stisne v črto in jo povezuje z zunanjim kotom s krilasto podlogo. Če želite končati, se zlije s trdimi črtami s standardno ščetko s svinčnikom. Igra s krtačo je STRONG-in to je samo oči.

Fundacija in korektor

Za ustanovitev, Hill izbere za Morphe M439 krtačo, in ona uporablja Morphe M438 krtačo, da nanese prašek po vsem obrazu. Ko gre za nastavitev v njenem pomivalnem stroju, se odmika od ščetk in uporablja vlažno lepoto (ker krtače ne morejo vse pozornost). Potem, za svoj zelo lasten Champagne Pop poudarjajo, ona uporablja Morphe 510 krtačo.

POVEZANE: najlažji način, da naredite svojo ličila in si oglejte videoposnetek v YouTubu 

Bronzer
V njenem videu Jaclyn priznava, da se popolnoma splurgira na čopiču bronzerja (oops!). Opozarja, da je čopič precej draga, vendar nič drugega ni všeč. Z veliko krtačo Tom Fordja se obrne, da bronzer po celotnem zunanjem delu obraza, ličnicami, jawline, templje, lasje in čelo. 

POVEZANE: Kako odstraniti dobesedno vsako vrsto ličila

Če se počutite preobremenjene s to čudovito količino ščetk, globoko vdihnite. Jaclynov videoposnetek je namenjen, da vas hodi skozi zelo dramatičen videz (kar naredi nekaj resnično bleščečega gumo). Verjetno ne boste potrebovali vseh teh ščetk za vaš vsakdanji videz, če pa jih potrebujete, potem vse, potem ste GO dekle. In ne pozabite, da ne obstaja preveč mešanja … še posebej, če imate krtače, ki to najbolje delajo.