Jeffree Star se odziva na Apologijo Kim Kardashian: Tukaj je Rundown of the Drama

V torek je Kim Kardashian West zamenjala nove KKW Beauty Powder Contour komplete na zgodbah Instagrama – in ni uspela. Kim je to vedela, je to vedel njen ličnik Mario Dedivanović in internet je to vedel.

Skupaj z navijači Kardashian West, ki so se odločili, da bo še naprej obvladala tehniko, ki jo uporabljajo lepotni blogerji, da bi pokazali, kako so barvne odtenke videti na različnih tonih kože in kako so pigmentirani, je YouTube zaznava Jeffree Star tudi soglašala z ostalim internetom, da Kardashian West potrebuje nekaj praksa swatching.

“Umm … Kim, kaj se dogaja s temi novimi swatchi?? : čaj: Izgleda kot kreda, “je tweetal ob fotografiji svojih izkušenj.

Medtem ko se je Kardashian West neuspešno zaključil, ko se je vsakdo smejal na njeno dobro delo (vključena je bila tudi), se je Starova oblačila Kardashian Westovega splitchyjevega potegovanja povečala v potrebno dramo. Zmeden? Tukaj je časovna razporeditev dogodkov.

Veliko ljubiteljev Kardashian Westa se je odzvalo, da so šli po Staru, posebej za rasistične in napačne komentarje, ki jih je naredil v preteklosti. Ta seznam prejemkov vključuje videoposnetke (ki so se pojavili v začetku tega leta po tem, ko so bili ustvarjeni pred več kot desetletjem), v katerih pravi rasistične pripombe in uporablja transseksualne in rasne zlorabe. Odkar se jim je opravičil v videu, objavljenem junija.

POVEZANE: Kim Kardashian West ne more zamenjati ličila, internet pa se popolnoma strinja

Kardashian West je nato prevzela Instagram, da se je obrnila na svoje oboževalce, ki so kritizirali šminko, namesto da bi razpravljali o njenih dejanskih izdelkih in zaščitili Star. Vzela je zgodbe v Snapchatu in Instagramu, da je svojim sledilcem dala dolgo sporočilo. “Vidim, da si tako mala, da si v svoji preteklosti vzgajate stvari, kjer je bil jaz veste, negativen, vendar se je tudi za te stvari opravičil,” je med drugim komentirala. “Poznam boljše od vsakogar, ki ga sovražim, ko ljudje vzgajajo preteklost ali napake, ki sem jih naredil v preteklosti, zato naj živi.”

Ob upoštevanju starinske preteklosti so bili navijači Kardashian West navdušeni nad njenim stališčem glede situacije in ji je pripisala veliko opozoril. Kardashian West se je nato opravičila za njen začetni odgovor z dolgim, iskrenim video sporočilom.

V njem Kardashian West pove navijačem, da ne bi smela “braniti situacije, o kateri [ni] vedela dovolj”. Razpravlja tudi o tem, kako se je počutila naivno, in da zdaj spozna, da nima “pravice”, da bi govorila o vprašanjih rasizma. Kardashian West prav tako pravi, da raje vidi “pozitivnost” na njenem časovnem okviru, zaradi česar je navdušila svoje navijače, da bi “prevzeli” pretekle obtožbe proti Star. “Nikakor ne grem proti svojim oboževalcem, pravkar sem rekel, da z negativnostjo izklopim časovno omejitev. Ampak saj veste, da mi je žal,” pojasnjuje ona v videu.

Lahko si ga ogledate v celoti spodaj.

#PressPlay: #KimKardashian se je opravičila po prejemu povratne zvezke, potem ko je prosila svoje oboževalce, naj jim odpustijo #JeffreeStar za svojo rasno preteklost (pogled na prejšnjo objavo)

Objava, ki jo je delila soba za senco (@theshaderoom)

Odziv na Kardashian West in Star, glede na ta teden nemir zaradi nasilnega bela nacionalističnega protesta zaradi odstranitve kipa vojaka konfederacije v Charlottesvillu, zvezna država, je pripeljal do tega, da je požgal sveženj tweetov, kjer se je obrnil na opravičilo Kardashian West, in kako vlada ne stoji proti dejanjem rasizma, ki jih je ta država videla ta teden.

VIDEO: Nora cena življenjske dobe lepote

Vsakdo, ki sledi drami, bi se strinjal, da, glede na sedanjo politično pokrajino države, tam so pomembnejše stvari, ki jih je treba skrbeti (čeprav glede na preteklost Stara ni ravno oblast, na katero bi se obrnili). In ne glede na vaše stališče o interakcijah Star in Kardashian West, se moramo strinjati, da se bomo osredotočili in si prizadevali pošiljati sporočila ljubezni in vključenosti namesto negativnosti.