Kako Jumping Rope popolnoma prenese vaš Abs

Pojdi naprej in preskočite na zadnjem nizu škripcev. Verjetno si že dolgočasen iz vašega uma, še bolje pa je drugo vadba, ki bi lahko imela veliko boljše koristi za vaše abs – in preostanek svojega telesa.

Vadba pomena? Jumping vrv. Steber fizične pripravljenosti in nekaj, kar ste v klasi rekonstruirali v srednji šoli, skakalni vrv je bolj dostopen kot reformator pilatesa, in v skladu s soustanoviteljem AEROSPACE, bivšim profesionalnim boksarjem in trenerjem za slavne osebnosti, kot so Adriana Lima, Michael Olajide Jr., to je “popolna vaja za človeško telo.”

“Skok vrvi je pravi preskus fitnesa, saj zahteva, da storite veliko stvari hkrati,” pojasnjuje Olajide. “Refleksi, koordinacija, čas, kardio, fokus, hitrost in eksplozivnost … hitro ponavljanje. To je edina vadba, ki jo lahko opravljate enako kot profesionalni športnik in pridobite te iste koristi.”

VIDEO: Get That Body: Jessica Alba’s Abs

Kardio-vaja, deluje vaše srce, ramena, roke, prsni koši, teleta in vaš srednji del. Dejansko je vaše jedro prva točka, ki jo Olajide pravi, da boste začeli videti rezultate. 

“Jumping vrv je boljša od vožnje in vožnja je neverjetna. Bolje je kot kolesarjenje (v zaprtih prostorih in na prostem), plavanje, hoja, ples …” pravi: “On zgori več kalorij, vključuje več mišičnih skupin, spodbuja možgane in sproščanje endorfinov, zagotavlja občutek za dosežek, in to počne v tretjini časa kakršne koli druge vadbe. Prav tako je precej bolj priročno. “

POVEZANE: 5 Stvari Hailey Baldwin ostane v obliki

Torej, kako začeti? Dodajte ga v vadbo intervalnega treninga z utežmi, tako da boste dobili najboljše iz kardio in treninga moči. Naši profi pravijo, da lahko tudi izboljšate jogo, barre ali intervalno usposabljanje z izometričnimi vajami s skakalnimi vrvmi.

Olajide predlaga, da skuša skočiti desetkrat in nato zaustaviti 10 sekund. “Nadaljujte to za dolžino pesmi,” pravi. “Spoznajte tudi, da je napredek lahko počasen na začetku, vendar, ko ga boste obesili, boste leteli!”