Kako najti popolne “moje ustnice, ampak boljše” Lip Shade

Jennifer Lopez Billboard Award Arrivals
Steve Granitz / WireImage

Erin Lukas

13. marec 2016 @ 16:15

Trendi šminke prihajajo in gredo, toda vsak odtenek, ki bi ga morali vsi imeti v ličilih, je barva ustnice, ki je idealna za vsak dan, v kateri koli sezoni. To barvo lahko pokličete s svojim “moji ustnicami, ampak boljšim” senco (sicer znano kot MLBB). Preprosto povedano, odtenek se ujema z vašo naravno barvo ustnice, vendar je rahlo izboljšan, da dodate globino in intenzivnost vašemu molčku, da preprečite, da bi se izognili, ko nosite videz brez ličila ali težko oko. Čeprav je barva enostavna za nanos in vsak odtenek mora imeti na krovu, ko želite hitro potegniti na šminko, da bi našli skupaj, pri iskanju natančnega senca, ki deluje za vas, ni tako enostavno. Pripravili smo nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri iskanju svoje popolne sence MLBB, poleg tega pa smo izbrali nekaj priljubljenih priljubljenih izdelkov, ki so vam omogočile začetek.

POVEZANI VIDEO: Izjava z Nude ustnicami

Trgovina v osebi

Spletni posli omogočajo preprosto nakupovanje ličila na spletu, vendar je to en izdelek, ki ga želite preizkusiti v osebah. Pogosto se bodo pojavili naravni odtenki za ustnice, kot da bodo delali zate v cev, vendar izgledati povsem drugače, ko je vklopljen in proti vašem tonu kože.

Vedite, kje naj se ujema

Če želite najti najbolj laskavo senco, ko preizkušate krogle, poiščite šminko, ki ustreza vaši notranji ustnici ali prstu, in ne na zadnji strani roke, ki se, če se zaustavite in res pogledate, ni blizu enake barve kot vaše ustnice.

Preskoči Glosses

Vaše ustnice niso naravno šimerne ali sijoče, tako da izbirate sijaj, saj vaš MLBB res ni smiseln, verjemite nam.

Preizkusite to brezplačno

Zagotovljen način, da se prepričate, da je potencialni MLBB primeren, je preskusiti, če imate čisti obraz brez ličila, tako da lahko vidite naravni ton vašega videza in ali bo barva ustnice komplimentirala.