Kako nositi blush, če so tvoji koži naravno rožnati

Blush je čudovita stvar. Lahko vzame res utrujen obraz in jo še enkrat pogleda v živo v nekaj swoops rdečih čopičev. To pa pomeni, da je lahko tudi težko, če imate rdečico obraza, da začnete. Ja, rožnati liki so povsem ljubki – pravim, pravijo, da izgledajo zdravo – vendar je lahko težko, ker si želiš, da se sperite na vseh pravih mestih in ne po vsem obrazu. 

To je težavno črto do prstov, in ko preizkusite omenjeno linijo, je najbolje, da se obrnete na profesionalce, in sicer globalno ličilca za Pixi Beauty, Amanda Bell. “Če izberete pravo podlago, nevtralizira rožnino na vaših obrazih, ki jo je vladala,” pojasnjuje. 

Toda ne izpustite rdečila v celoti, potem ko ste nevtralizirali vašo rdečico. Bell predlaga, da se odločite za rdečilo, ki je bolj umirjena različica barve naravnega obraza! Na primer, če imate rdečico v koži, to ne bi pomenilo, da bi prikrinkali rumenkasto rdečilo, ki bi lahko izgledalo kot jarring. Namesto tega izberite nevtralno različico.

POVEZANE: 4 obrazne esence, ki jih potrebujete v svojem življenju

Pa kaj bi morala v tem primeru izberete? Amanda predlaga, da gremo v čajno vrtnico, ki je topla roza colo.r Prav tako opozarja na še eno res laskavo odtenek za vsakogar, je koral, saj pravi, da je 50 odstotkov toplo in 50 odstotno kul in meša oranžno in rožnato.